Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Όχι» του Xabi Alonso σε Ancelotti

«Όχι» του Xabi Alonso σε Ancelotti

Την άρνηση του Xabi Alonso να αποτελέσει μέλος του προπονητικού τιμ της Bayern Μονάχου, έλαβε ο Carlo Ancelotti. O Ιταλός προπονητής, σύμφωνα με δηλώσεις του στην παρουσίαση του Willy Sagnol  ως του νέου βοηθού προπονητή των Βαυαρών, αποκάλυψε ότι πρώτα είχε κάνει κρούσεις τόσο στον Xabi Alonso, όσο και στον Philip Lahm, να ξεκινήσουν από το Μόναχο την προπονητική τους καριέρα, κάτι που και οι δύο αρνήθηκαν.

Ο Alonso, ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τη Liverpool το 2005, έβαλε τέλος σε μία τεράστια καριέρα με το τέλος της σεζόν και στα 35 του αποτελεί πλέον παρελθόν από τα γήπεδα. Το αν θα συνεχίσει και σε ποιο πόστο την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο είναι κάτι που ακόμα δεν ξέρουμε, όμως το σίγουρο είναι ότι αργά ή γρήγορα, ο Xabi θα επισκεφθεί το Liverpool, καθώς μία από τις… απαιτήσεις του γιου του, Jontxu, ο οποίος έχει γεννηθεί στην πόλη, είναι το να πάνε να δουν έναν αγώνα των «Reds».

«100% θα έρθω σύντομα στο Liverpool» είχε πει στην ECHO o Alonso. «Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε και έχω ακούσει φοβερά πράγματα για την Main Stand. O γιος μου είναι απελπισμένος να έρθει. Έχει γεννηθεί στο Liverpool και με ρωτάει συνέχεια.«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com