Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός «transfer list» o Sturridge

Εκτός «transfer list» o Sturridge

Δεν βρίσκεται προς πώληση ο Daniel Sturridge, σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο της ECHO, James Pearce. O Άγγλος επιθετικός, παρά την σεζόν που τελείωσε η οποία τον βρήκε με πολλές χαμένες αγωνιστικές λόγω τραυματισμών, δεν βρίσκεται στην λίστα των προς παραχώρηση παικτών του Jurgen Klopp για την περίοδο που ξεκινάει.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από το λιμάνι, αν έρθει η σωστή πρόταση. Η Liverpool, σύμφωνα με τον Pearce, δεν βγάζει στο σφυρί, ούτε καίγεται να αποχωριστεί τον δεδομένα χαρισματικό όσο και εύθραυστο Sturridge. Tα 60 γκολ του σε 119 εμφανίσεις με τη φανέλα των «Reds» είναι κάτι που δύσκολα βρίσκεις στην αγορά, έστω κι αν η τελευταία σεζόν τον βρήκε να σκοράρει μόλις 3 φορές, καθώς οι τραυματισμοί του τον έφεραν πίσω από τον Roberto Firmino και τον Divock Origi στο rotation του Klopp.

Όμως αυτό δεν σημαίνει πως αν τα λεφτά που έρθουν για τον Άγγλο στράικερ είναι καλά, δεν θα κάτσει τουλάχιστον να διαπραγματευτεί η ομάδα του Merseyside. Με τα δεδομένα της αγοράς των μεταγραφών, η Liverpool δεν πρόκειται να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για οτιδήποτε λιγότερο από 30 εκατομμύρια λίρες κάτι που με δεδομένο το… μέγεθος των ονομάτων που ακούγονται για τον Sturridge, ίσως να σημαίνει ότι «κλειδώνει» την παραμονή του στην ομάδα για άλλη μία σεζόν, ελπίζουμε αυτή τη φορά με υγεία και πολλά γκολ.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com