Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Επίσημο ενδιαφέρον για Awoniyi από Kalmar

Επίσημο ενδιαφέρον για Awoniyi από Kalmar

Ο Νιγηριανός επιθετικός Taiwo Awoniyi, είναι ένας από τους παίκτες που ψάχνουν ποδοσφαιρική στέγη για την επόμενη χρονιά, καθώς ούτε φέτος μπορεί να βγάλει κάρτα εργασίας στην Αγγλία, λόγω του πενιχρού χρόνου συμμετοχής που είχε φέτος στην Nijmegen, παίζοντας 1,147 λεπτά και πετυχαίνοντας μόλις τρία γκολ.

Βέβαια, αν κατάφερνε να έβγαζε κάρτα εργασίας φέτος, σίγουρα θα πήγαινε δανεικός σε αγγλική ομάδα, όμως τώρα είναι αναγκασμένος να αγωνιστεί σε ομάδα εκτός νησιού.

Μία υποψήφια είναι και η Kalmar, δια στόματος του τεχνικού διευθυντή της, Thomas Andersson Borstam. Ο ίδιος επιβεβαίωσε πως ενδιαφέρονται για τον παίκτη…

«… Όμως δεν έχουμε φτάσει τόσο μακριά (σ.σ. Εννοεί σε πρόταση)» συμπληρώνει, καθώς και η Kalmar εξετάζει όλες τις επιλογές της, προτού κινηθεί για κάποιον παίκτη.

Μετά την Nijmegen, η Kalmar ίσως μοιάζει με ένα βήμα πίσω για τον παίκτη, όμως θα ήταν σημαντικό να αγωνιστεί σε μία ομάδα που να του εγγυάται θέση βασικού, καθώς ο 19χρονος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Νιγηρίας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com