Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Βλέπει και αποφασίζει για Gomez o Klopp

Βλέπει και αποφασίζει για Gomez o Klopp

Μετά τη λήξη της προετοιμασίας αναμένεται να αποφασίσει ο Jurgen Klopp για το αν θα κρατήσει στη Liverpool ή θα δώσει δανεικό τον Joe Gomez σε άλλη ομάδα της Premier League.

O Gomez μαγνητίζει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων του πρωταθλήματος ωστόσο θα έχει όλη την προετοιμασία ώστε να πείσει τον Klopp πως καλύτερη επιλογή είναι να μείνει στη Liverpool. Πρέπει να γίνει σαφές πως στο Anfield θεωρούν πως το μέλλον του παίκτη είναι με την κόκκινη φανέλα εξ’ου και το γεγονός πως τον Ιανουάριο υπέγραψε νέο πολευετές συμβόλαιο. Ωστόσο με τη Liverpool να έχει ήδη 3 καθαρούς κεντρικούς αμυντικούς συν τον Lucas που παίζει εκεί όσο δεν έχει φύγει και επίσης με τον Klopp να ενδιαφέρεται να αποκτήσει ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό, οι ευκαιρίες του Gomez ίσως είναι περιορισμένες.

Βέβαια, αντιστάθμισμα αυτής της κατάστασης είναι η συμμετοχή της ομάδας σε 4 διοργανώσεις και η αποδοχή της ανάγκης ενός βαθέου ρόστερ. Για αυτό και ο Jurgen Klopp θα περιμένει να δει τον παίκτη στον προετοιμασία καθώς όλοι στο τεχνικό τιμ έχουν εντυπωσιαστεί από την προσήλωσή του τους τελευταίους μήνες να ξεπεράσει τους τραυματισμούς του.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com