Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Δεν θα πάρουμε μετάλλιο αν βγάλουμε κέρδος το καλοκαίρι»

«Δεν θα πάρουμε μετάλλιο αν βγάλουμε κέρδος το καλοκαίρι»

Μιλώντας στο περιοδικό Kicker, ο Γερμανός τεχνικός μας είπε εμμέσως πλην σαφώς, ότι η ομάδα θα ξοδέψει πολλά λεφτά φέτος το καλοκαίρι.

Και ήδη φαίνονται οι διαθέσεις του συλλόγου, με τον Van Dijk να έχει επιλέξει την Liverpool, τον Salah να έχει συμφωνήσει και τον Keita στο βάθος, ενώ μίλησε και για τις προηγούμενες μετεγγραφικές περιόδους, αναγνωρίζοντας τα λάθη του χειμώνα και… το γεγονός πως κανείς δεν θα του έλεγε μπράβο για το περσινό καλοκαίρι.

«Γνώριζα πως δεν θα έπαιρνα μετάλλιο για το θετικό ισοζύγιο μετεγγραφών» όπως είπε αρακτηριστικά στην συνέντευξη, αναφερόμενος στα κέρδη που εμφάνισε πέρυσι η Liverpool, ενώ για τα λάθη του χειμώνα είπε: 

«Δεν είχαμε ροστερ ικανό να αποτρέψει την κοιλιά που κάναμε τότε (σ.σ. εννοεί τον Γενάρη και τον Φλεβάρη). Θα μπορούσαμε κάλλιστα να είχαμε έναν νέο παίκτη, για παράδειγμα έναν εξτρέμ. Και προσπαθήσαμε τον χειμώνα, όμως ο κατάλληλος είτε δεν ήταν διαθέσιμος είτε δεν υπήρχε» κατέληξε στην συνέντευξη του, ενώ η ομάδα θα κινηθεί σίγουρα και για έναν αριστερό μπακ.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com