Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: «Δεν είμαι τρελός που αισιοδοξώ για το μέλλον»

Klopp: «Δεν είμαι τρελός που αισιοδοξώ για το μέλλον»

Γεμάτος αισιοδοξία εμφανίστηκε ο Jurgen Klopp για το μέλλον της Liverpool! Μιλώντας στο σάιτ της ομάδας στα πλαίσια της ανασκόπησης της σεζόν που μόλις τελείωσε, ο Γερμανός αναφέρθηκε στο τι επιφυλάσσει το μέλλον για τους «Reds» και γιατί δεν πρέπει να τον θεωρούν τρελό επειδή είναι αισιόδοξος για αυτό.

«Είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον μας, όχι γιατί είμαι τρελός αλλά γιατί ξέρω τι έχουμε, ξέρω τι θα πάρουμε, ξέρω και τι μπορούμε να πάρουμε και ξέρω ότι έχουμε μία καταπληκτική ομάδα ατόμων με γνώσεις και προσωπικότητα, όχι μόνο παίκτες, αλλά γενικά τα άτομα στον σύλλογο.»

«Ξέρω ότι είμαστε ήδη καλοί, αλλά έχουμε τόσο πολύ χώρο για βελτίωση, το λατρεύω αυτό» πρόσθεσε. «Το να είσαι πολύ καλός και να νιώθεις ότι δεν έχεις τόσο πολλά παραπάνω να καταφέρεις, είναι επίσης οκ, αλλά πως μπορείς να το κρατήσεις; Εμείς μπορούμε να βελτιωθούμε πραγματικά. Αυτό ανυπομονώ να γίνει και αυτό πρέπει να κάνουμε, μίας και γύρω μας έχουμε αρκετά πράγματα να συμβαίνουν αλλά είμαστε μαχητές, παλεύουμε. Θα παίζουμε καλό ποδόσφαιρο στις καλές μας ημέρες και θα παλεύουμε για τα αποτελέσματα στις λιγότερο καλές. Νιώθω αρκετά θετικός.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com