Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: «Δεν είναι προτεραιότητα μας η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου»

Klopp: «Δεν είναι προτεραιότητα μας η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου»

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool μετά το φιλικό με την Sydney, ο Jurgen Klopp δήλωσε πως η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου δεν είναι προτεραιότητα, αναλύοντας την σκέψη του.

«Στις δεύτερες μπαλιές, μετά από τα στημένα, ένας ακόμα αμυντικός μέσος δεν θα βοηθούσε ιδιαίτερα. Επίσης, στα μισά του γηπέδου όπου η πίεση δεν πιάνει, ένας ακόμα αμυντικός μέσος (δεν βοηθάει). Είναι όλα θέμα οργάνωσης. Τα καταφέραμε πολύ καλύτερα από προηγούμενα ματς (με το υπάρχον σχήμα) και βελτιώσαμε πολύ τα στημένα»

»Η σεζόν τελείωσε, έχουμε λίγη δουλειά να κάνουμε, με τις μεταγραφές και όλα αυτά, και στις αρχές Ιουλίου θα ξεκινήσουμε προετοιμασία. Θα κρατήσουμε τα καλά και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως παίξαμε σε μερικά ματς»

Οπως φαίνεται, ο Jurgen Klopp έχει σε εκτίμηση το ήδη υπάρχον σχήμα στο κέντρο, με τους Henderson, Lallana και Wijnaldum, και δείχνει να θέλει να φέρει παίκτες που θα ταιριάξουν στο σχήμα. Για το κέντρο ο μόνος σίγουρος στόχος είναι ο Naby Keita της RB Leipsig, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός μέσος, αλλά μοιάζει περισσότερο ως αμυντικός μέσος. Ίδωμεν…

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com