Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Μακάρι να έκλειναν οι μεταγραφές αύριο»

Klopp: «Μακάρι να έκλειναν οι μεταγραφές αύριο»

Για τις μεταγραφές και τις ανάγκες της ομάδας μίλησε ο Jurgen Klopp μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης της Liverpool στο Σύδνεϊ της Αυστραλίας με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα. Ο Klopp τόνισε πως το ιδανικό θα ήταν να τελείωναν όλα αύριο, αλλά μίας και δεν γίνεται, καλό θα ήταν να είναι όλα έτοιμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

«Μακάρι να έκλειναν οι μεταγραφές μας αύριο» δήλωσε ο Jurgen Klopp. «Αλλά αυτό δεν είναι καθόλου εφικτό. Το καλύτερο σενάριο είναι να τους έχεις όλους με την αρχή της προετοιμασίας αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο θα γίνει αυτή τη φορά. Είναι διαφορετικά με όλους τους διαφορετικούς παίκτες και θα δούμε. Δεν είναι βέβαια τεράστιο πρόβλημα μιας και ξέρουμε ότι αν είναι όλοι καλά και υγιείς έχουμε ήδη ένα δυνατό ρόστερ και μπορούμε να ξεκινήσουμε τη δουλειά όπως είμαστε. Αλλά δεν πάει να πει αυτό ότι το προτιμώ, το καλύτερο θα ήταν να τους είχα όλους όσο το δυνατόν πιο σύντομα, αλλά θα δούμε

Στη συνέχεια, ο Klopp ρωτήθηκε και αν χρειάζεται να προσθέσει έναν αμυντικό χαφ «ειδικών αποστολών», ίσως σε μία προσπάθεια των δημοσιογράφων να φωτογραφίσουν τον Naby Keita, (για τον οποίο μάλιστα υπάρχει μία φημολογία ότι ήδη έχει κλείσει, κάτι που δεν βρίσκεται όμως σε κανένα φερέγγυο ρεπορτάζ παρά μόνο σε δημοσιεύσεις στο twitter, περισσότερα σε άρθρο που θα ακολουθήσει όταν υπάρχουν πιο ουσιαστικά δεδομένα): «Οι δεύτερες ευκαιρίες μετά τα στημένα είναι κάτι που δεν θα βοηθήσει πολύ άλλος ένας αμυντικός χαφ, μιας και δεν θα είναι εκεί γύρω. Οι ανοιχτοί χώροι όταν δεν δουλεύει ο αιφνιδιασμός, πάλι είναι κάτι που δεν θα βοηθήσει άλλος ένας αμυντικός μέσος. Όλα είναι θέμα οργάνωσης. Ήδη τα πήγαμε πολύ καλύτερα στα τελευταία παιχνίδια και βελτιωθήκαμε και στα στημένα. Ο Simon έχει κάνει φανταστική δουλειά, ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν με την αντιμετώπιση των σεντρών. Το καλό πράγμα είναι ότι μάθαμε τα λάθη μας, τις αδυναμίες μας και θα δουλέψουμε 100% στο να τις βελτιώσουμε, να είστε σίγουροι.»

«Η σεζόν τελείωσε, έχουμε λίγη δουλειά να κάνουμε ακόμα, μεταγραφές και τέτοια σχετικά και μετά στις αρχές του Ιουλίου θα ξεκινήσουμε με την προετοιμασία και θα δουλέψουμε, θα κρατήσουμε τα καλά στοιχεία και θα κοιτάξουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως κάναμε στα τελευταία παιχνίδια αυτής της σεζόν. Σε κάποια παιχνίδια ήμασταν καταπληκτικοί, αν το κάναμε λίγο συχνότερα νομίζω ότι θα είχαμε κάμποσους πόντους παραπάνω και τα πράγματα στον βαθμολογικό πίνακα θα ήταν διαφορετικά. Για τώρα βέβαια είναι ΟΚ,  έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε και θα το κάνουμε.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com