Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Πρόσληψη παλιού συνεργάτη του Klopp στη Liverpool

Πρόσληψη παλιού συνεργάτη του Klopp στη Liverpool

Σε ενίσχυση του staff της ομάδας προέβη ο Jurgen Klopp, με το τέλος της σεζόν. Ο Γερμανός τεχνικός χρησιμοποίησε τις… επαφές του με τους πρώην συνεργάτες του και έφερε τον πρώην φυσικοθεραπευτή της Mainz, Christopher Rohrbeck, με σκοπό να ενισχυθεί το ιατρικό team της ομάδας.

Ο επί σειρά ετών υπεύθυνος του τμήματος της ομάδας, Chris Morgans, έφυγε από τον σύλλογο με το τέλος της σεζόν και γι’αυτόν τον λόγο ο Klopp ζήτησε από τον συνεργάτη του στην Mainz να ενισχύσει το προσωπικό του, σε μία διαρκή προσπάθεια ανανέωσης του staff που γίνεται από την περασμένη σεζόν, με την έλευση του Jurgen Klopp στην ομάδα του Merseyside. Την κίνηση επισημοποίησε με ανακοίνωσή της η πρώην ομάδα του Rohrbeck, η Mainz, η οποία ευχήθηκε και καλή συνέχεια στην σταδιοδρομία του φυσικοθεραπευτή πλέον των «Reds».

«O Christopher Rohrbeck δούλεψε για εμάς με μεγάλο ζήλο και σε ένα υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια και τώρα του δόθηκε η ευκαιρία να αλλάξει τόπο εργασίας. Αν και αυτό σημαίνει ότι εμείς χάνουμε έναν από τους πλέον μακροχρόνιους υπαλλήλους μας, θέλαμε να δώσουμε στον Christopher και την οικογένειά του την ευκαιρία για μία νέα πρόκληση στη Liverpool. Θέλουμε να του ευχηθούμε το καλύτερο για το μέλλον και να τον ευχαριστήσουμε για τις υπηρεσίες του» ήταν η δήλωση του αθλητικού διευθυντή της Mainz, Rouven Schroder

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com