Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέες ισπανικές φαντασίες για Coutinho

Νέες ισπανικές φαντασίες για Coutinho

Τι και αν ο ίδιος δήλωσε πως δεν γνωρίζει τίποτε για ενδιαφέρον της Barcelona για εκείνον. Τι και αν ο Coutinho δήλωσε πως θέλει να κατακτήσει τίτλους στο Anfield. Τι και αν το είπε ο πάντα έμπιστος Guillem Balague πως η Barcelona αυτή τη στιγμή δεν τον έχει στα πλάνα.( όλα αυτά έχουν μεταφερθεί από το liverpool.gr κατά καιρούς)

Όχι όλα αυτά δεν φθάνουν για να σταματήσουν το κύμα φανταστικών φημών του Ισπανικού τύπου για το θέμα του Coutinho. Αυτή τη φορά δεν ήταν η MARCA αλλά η Don Balon. Και μάλιστα άλλαξε κάπως το σενάριο. Όχι επειδή αναφέρει cash plus player συμφωνία για τον Coutinho. Αυτό το έχουμε ξαναδιαβάσει και ξαναγράψει. Απλά παρήλλαξε τα ονόματα. Rafinha και Andre Gomes τα δολώματα για να τσιμπήσει η Liverpool. Αμ δε.

Όχι τόσο διότι δεν της αρέσει η συμφωνία αποκλειστικά αλλά και γιατί κάτι τέτοιο κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συμβεί. Εμείς οφείλουμε όμως να αναφέρουμε κάθε σενάριο που αναμειγνύει το όνομα της Liverpool ή κάποιου παίκτη της αλλά ειδικά για το συγκεκριμένο επί κάτι μήνες έχουμε διαχωρίσει παντελώς τη θέση και την οπτική μας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com