Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φαβορί η Chelsea για Van Dijk;

Φαβορί η Chelsea για Van Dijk;

Τα σενάρια επί σεναρίων συνεχίζονται για ένα από τα πλέον περιζήτητα ονόματα του φετινού καλακαιριού στην Premier League. Ασφαλώς αναφερόμαστε στο όνομα του Virgil Van Dijk.
O Oλλανδός κεντρικός αμυντικός φαίνεται να απασχολεί έντονα τις Liverpool, Chelsea και Man City κάθε μέρα ακούγονται διάφορα ιδιαίτερα επισφαλή αν θέλετε την εκτίμηση μας σενάρια. Τα τελευταία είναι πως στη Southampton έχουν αρχίζει να αποδέχονται πως ο Van Dijk έχει αποφασίσει να μετακομίσει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Chelsea.
Ο Van Dijk δεν έχει αγωνιστεί από τον Ιανουάριο λόγω τραυματισμού στους συνδέσμους ωστόσο παραμένει ο πρώτος στόχος της Liverpool για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Μάλιστα, η Liverpool, όπως σας έχουμε γράψει επανειλημμένα δεν φαίνεται αποθθαρυμένη από τις ογκώδεις απαιτήσεις της Southampton.
Αναφορικά με τα σενάρια για τον παίκτη εμείς θα κρατήσουμε αποστάσεις διότι έχει τύχει ξανά επί κάποιες μέρες συνεχόμενες να ακούμε πως κάθε μέρα άλλη ομάδα είναι το φαβορί. Ακόμη τίποτε δεν είναι βέβαιο παρά μόνο πως οι Reds θα κάνουν προσπάθεια να εντάξουν τον ποδοσφαιριστή στο έμψυχο δυναμικό τους.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com