Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Επαφές Liverpool-Gremio για Lucas ;

Επαφές Liverpool-Gremio για Lucas ;

Φημολογία για επαφές ανάμεσα στις Liverpool και Gremio για την παραχώρηση του Lucas Leiva έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες στο Νησί.
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος δεν είναι βέβαιο πως θα παραμείνει και για ενδέκατο χρόνο στο Anfield αλλά μέχρι τώρα, το όνομά του συνδεόταν κυρίως με σενάρια για ενδιαφέρον από την Τουρκία. Τώρα, σύμφωνα με πρόσφατη φημολογία, και η Gremio, η ομάδα δηλαδή από την οποία ήρθε στο μεγάλο λιμάνι του αγγλικού βορρά, ενδιαφερεται για τον επαναπατρισμό του ποδοσφαιριστή.
Η Gremio αναμένει να δει ποιες θα είναι ακριβώς οι απαιτήσεις του πδοσφαιριστή ενώ το ενδιαφέρον της φέρεται να επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Βραζιλιάνικης ομάδας, Romildo Bolzan. Σύμφωνα με κάποια άλλα σενάρια, ο Lucas αναμένεται να μείνει ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι έχοντας συμβόλαιο με τη Liverpool μέχρι το καλοκαίρι του 2018.
Το μέλλον του Βραζιλιάνου είναι ένα από τα ζητήματα που θα μας απασχολήσουν πολύ το φετινό καλοκαίρι ωστόσο δύσκολα θα προκύψει κάτι πριν την 1η Ιουλίου και την επίσημη έναρξη της θερινής μετεγγραφικής περιόδου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com