Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Krueger: «Μας παίρνει να πούμε όχι στις προτάσεις για Van Dijk»

Krueger: «Μας παίρνει να πούμε όχι στις προτάσεις για Van Dijk»

Τον ισχυρισμό ότι η Southampton έχει την οικονομική δυνατότητα να αρνηθεί προτάσεις για τον Virgil Van Dijk έκανε ο ισχυρός άνδρας των «Saints», Ralph Krueger, ακόμα κι αν αυτές φτάσουν τα 60 εκατομμύρια λίρες! Σύμφωνα με τον Krueger, καμία πώληση δεν θα γίνει χωρίς να δοθεί μάχη, καθώς η Southampton βρίσκεται σε θέση που δεν χρειάζεται να πουλήσει κανέναν παίκτη.

«Αν μπορούμε να αρνηθούμε; Ναι, φυσικά, δεν χρειάζεται να πουλήσουμε κανέναν!» είπε στο FourFourTwo o Krueger. «Είμαστε στο καλοκαίρι του 2017 με 18 πάνω του μετρίου παίκτες της Premier League με 3 ή και παραπάνω χρόνια στο συμβόλαιό τους. Μάλιστα οι 12 απ’αυτούς έχουν τουλάχιστον 4 χρόνια ακόμα συμβόλαιο, ήτοι 49 μήνες με κάποιους απ’αυτούς να έχουν 61 μήνες ακόμα! Οπότε με 18 παίκτες ‘δεμένους’ έχουμε τον έλεγχο για πρώτη φορά.»

«Θα αποφασίσουμε αν ο οποιοσδήποτε φύγει και ποιος θα έρθει στη θέση του με βάση το συμφέρον του συλλόγου. Δεν καιγόμαστε να πουλήσουμε ούτε έναν παίκτη για πρώτη φορά από τη στιγμή που ήρθα στον σύλλογο. Έχουμε αλλάξει εποχή ως Southampton και από δω και πέρα κινούμαστε με στόχο να κρατήσουμε τον πυρήνα ανέπαφο, αφού λόγω των πωλήσεων το μοναδικό πράγμα που δεν καταφέραμε να φτιάξουμε αυτά τα χρόνια είναι συνεργασίες και αυτοματισμοί στο ρόστερ

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com