Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αντίθετος Στην Barcelona Ο Μπαμπάς Coutinho

Αντίθετος Στην Barcelona Ο Μπαμπάς Coutinho

Μετά τις δηλώσεις του Coutinho στο γκαλά της 5Times, οι οποίες ήταν μια έμμεση απάντηση στα συνεχόμενα δημοσιεύματα περί πιθανής μεταγραφής του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού στην Barcelona, ήρθε και η αποκάλυψη πως ο πατέρας του Coutinho είναι κατά της μετακίνησης του γιου του στην Βαρκελώνη.

Μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις Coutinho εδώ

Την αποκάλυψη την έκανε ο εκδότης της βραζιλιάνικης έκδοσης του Goal.com, Rodrigo Calvozza. «Όταν ο Philippe ήταν στην Ιταλία, ήταν μια σπουδαία εμπειρία για εκείνον. Πήγε εκεί όταν ήταν πολύ νέος και εκτίμησε την σημασία του να παίζεις. Στην Inter δεν έπαιζε, γι’ αυτό πήγε στην Espanyol, για να είναι σημαντικός εκεί. Και στην Liverpool  είναι επίσης σημαντικός παίκτης»

«Δεν γνωρίζω αν θα ήταν καλό για εκείνον να μεταγραφεί στην Barcelona, γιατί εκεί θα είναι ακόμα ένας παίκτης. Αυτή είναι η διαφορά. Έχω μιλήσει και με τον πατέρα του μερικές φορές, και πιστεύω πως δεν θα τον αφήσει να πάει στην Barcelona για τον ίδιο λόγο»

Ο  Rodrigo Calvozza επίσης είπε πως συγκεκριμένοι άνθρωποι στην ομάδα μπορούν να πείσουν τον Coutinho να παραμείνει στους Reds, υποδεικνύοντας τον Jurgen Klopp.

«Πέρα από τους Lucas και Firmino, σημειώνω πως υπάρχει άλλος ένας άνθρωπος που είναι σημαντικός ώστε να πείσει τον Coutinho να μείνει, και αυτός είναι ο Klopp. Δεν είναι ο παραδοσιακός Ευρωπαίος προπονητής που απλά θα πάει στο γήπεδο και θα πει στους παίκτες «Πάμε». Του αρέσει να μιλάει στους παίκτες και να λειτουργεί ως «μικρός πατέρας» για εκείνους. Αυτού του είδους η επικοινωνία με τους προπονητές αρέσει στον Coutinho και ο Klopp είναι πολύ σημαντικός για εκείνον αυτή την στιγμή. Θα μπορούσε να είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στον να πεισθεί να μείνει»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com