Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Μασάει σίδερα» ο Klopp για να φέρει παίκτες

«Μασάει σίδερα» ο Klopp για να φέρει παίκτες

Το διαθέσιμο ποσό για μεταγραφές, αν λάβουμε υπόψη μας τις πληροφορίες, είναι μεγάλο. Ίσως και το μεγαλύτερο που θα ξοδέψει ποτέ σε ένα καλοκαίρι η Liverpool. Μεγάλα είναι και τα ονόματα που ακούγονται για την ενίσχυση της ομάδας μας· τουλάχιστον καυτά. Όπως εξίσου μεγάλος θα είναι και ο ανταγωνισμός που θα συναντήσει για την απόκτηση τους. Ο Jurgen Klopp το γνωρίζει αυτό. Και δηλώνει έτοιμος να «φάει σίδερα» για να φέρει τους παίκτες που επιθυμεί στον σύλλογο το καλοκαίρι.

Τα ονόματα των Virgil Van Dijk της Southampton και Naby Keita της RB Leipsig είναι τα κυριότερα στην μεταγραφική λίστα της Liverpool, με την συμμετοχή στο Champions League να αποτελεί σημαντικό όπλο για την προσέγγιση τους. Αν και τον περασμένο Απρίλη δήλωνε πως δεν θα ήθελε να πάρει παίκτη ο οποίος θα ερχόταν μόνο λόγω της συμμετοχής στο Champions League, παραδέχεται πως αυτό επιθυμεί η πλειοψηφία των παικτών. Επιμένει στην άποψή του, ωστόσο δηλώνει πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να τους φέρει στο Anfield. Όταν οι προηγούμενες δηλώσεις του αναφέρθηκαν στην συνέντευξη, ο Klopp απάντησε:

«Αλήθεια, έχω ξεχάσει πολλά πράγματα που είπα στο παρελθόν! Αυτό που σκεφτόμουν είναι πως εάν το Champions League είναι η μόνη διοργάνωση η οποία τους ενδιαφέρει, τότε δεν μπορώ. Δεν τους θέλω»

»Αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού και ο παίκτης έχει κι άλλες επιλογές και αυτοί παίζουν στο Champions League κι εμείς είμαστε οι μόνοι που δεν παίζουμε – εξαρτάται από το αν είναι ο σωστός παίκτης»

»Στην Γερμανία λέμε πως πρέπει να φάμε πολλά βατράχια. Να περιμένουμε για πολλούς λόγους, να χτυπήσουμε την κατάλληλη στιγμή. Να μασήσουμε σίδερα, ναι»

»Όσο πιο καλοί είναι οι παίκτες, τόσο πιο πολλές ομάδες τους ζητάνε και δεν μπορούμε να μπούμε σε συζητήσεις με άλλους παίκτες λέγοντας πόσο ωραία πόλη είναι το Liverpool. Πρέπει να φέρουμε κι άλλα στο τραπέζι»

»Είμαστε σε καλό σημείο στις διαπραγματεύσεις και θα δούμε τι θα γίνει. Ωστόσο θα ήταν καλό να προκριθούμε στο Champions League, αυτό είναι σίγουρο»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com