Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : «Σημαντικός για εμάς ο Sturridge»

Klopp : «Σημαντικός για εμάς ο Sturridge»

Ικανοποιημένος από την επανεμφάνιση του Daniel Sturridge το βράδυ της Δευτέρας στο Vicarage Road στάθηκε ο Jurgen Klopp, ο οποίος χαρακτήρισε πολύ σημαντικό για την ομάδα του τον Daniel Sturridge.

Μπορεί το μέλλον του Άγγλου επιθετικού να είναι μετέωρο ωστόσο παραμένει σημαντικός αυτή τη στιγμή στα πλάνα του προπονητή του :

« Ήταν πάρα πολύ καλή. (σ.σ η εμφάνιση του με τη Watford). Μία εξαιρετική ευκαιρία και άλλες δύο καλές στιγμές σε πολύ μικρή περίοδο. Δεν μπορούμε να πούμε πως είναι στο 100% αλλά τώρα κάνει ότι νομίζουμε σωστό ώστε να είναι καλά για τα τελευταία παιχνίδια. Είχαμε πολύ καλές συζητήσεις και είμαστε πολύ κοντά αυτή την περίοδο. Έκανε κάτι διαφορετικό χθες ενώ σήμερα θα προπονηθεί με όλη την ομάδα. Αν συνεχίσει έτσι σίγουρα μπορούμε να τον έχουμε στην ομάδα και να τον χρησιμοποιήσουμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έπειτα θα δούμε ποια θα είναι η σύνθεση αλλά και μόνο ότι υπάρχει σαν επιλογή είναι πολύ πολύ σημαντικό, γιατί όλοι ξέρουν πως μπορεί να κρίνει ένα παιχνίδι σε ένα δευτερόλεπτο.» δήλωσε ο Jurgen Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com