Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κι άλλα σενάρια για συμφωνία με Van Dijk

Κι άλλα σενάρια για συμφωνία με Van Dijk

Ένα από τα πιο «hot» ονόματα του μεταγραφικού ρεπορτάζ της Premier League είναι ο Virgil Van Dijk. O Ολλανδός κεντρικός αμυντικός παίζει δυνατά στο ρεπορτάζ των «μεγάλων» της Premier League και είναι σχεδόν βέβαιο ότι από του χρόνου δεν θα βρίσκεται στους «Saints», αλλά θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Αυτή η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, όπως είναι λογικό βοηθάει στην εμφάνιση νέων φημών και νέων «ρεπορτάζ» που εμπιστεύονται «πηγές κοντά στον παίκτη» για να βγάλουν αποκλειστικά και να φορέσουν πρόωρα τη φανέλα μίας ομάδας στον πρώην κεντρικό αμυντικό της Celtic.

Αφού ήδη τον έχουν κλείσει στη Manchester City, στα μέσα του περασμένου μήνα, και στην Chelsea, τα τελευταία 24ωρα, το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ «Virgil Van Dijk» τον φέρνει να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τη Liverpool! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το site readliverpoolfc.com, πηγές κοντά στον παίκτη αποκαλύπτουν ότι ο Ολλανδός έχει συμφωνήσει ήδη με την ομάδα της Liverpool, με έναν και μοναδικό όρο. Οι «Reds» να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το ρεπορτάζ το πάει και ένα βήμα παραπέρα, καθώς υποστηρίζει ότι ο Van Dijk έχει ήδη μιλήσει με τον Jurgen Klopp σχετικά με τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου! Θυμίζουμε ότι οι απαιτήσεις των «Saints» είναι στα 50 εκατομμύρια λίρες και σε περίπτωση που ισχύουν όλα αυτά, θα είναι το τελευταίο εμπόδιο που θα πρέπει να περάσει η Liverpool, αν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει τη διάθεση να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και φαίνεται ότι θα τις καλύψει. Όπως και να χει, μιας και μιλάμε για το πρώτο δημοσίευμα που πάει ένα βήμα παραπέρα τα σενάρια για τον παίκτη, καλό είναι να εξεταστεί με τη δέουσα προσοχή.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com