Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Κόκκινοι» οι φετινοί pass masters της Premier League μέχρι τώρα!

«Κόκκινοι» οι φετινοί pass masters της Premier League μέχρι τώρα!

Σε ένα πρωτάθλημα με ανταγωνιστή ομάδα του Pep Guardiola αλλά και την Arsenal του Arsene Wenger είναι δύσκολο να κερδίσεις το τίτλο του pass master στην κατηγορία. Ίσως η κατοχή και η κυκλοφορία της μπάλας δεν έχουν πλέον σαν στατιστικό λόγω της εξέλιξης των αμυντικών τακτικών και  της κόντρα επίθεσης την ίδια αξία με άλλοτε αλλά παραμένουν μία παράμετρος του παιχνιδιού. Κατά κάποιους σημαντική κατά κάποιους άλλους όχι τόσο.

Εν πάση περιπτώσει η Liverpool είναι η ομάδα που έχει κάνει τις περισσότερες πάσες στην κατηγορία με  16.256, 18 περισσότερες από την Manchester City που έως τώρα έχει 16.238 αλλά έχει μεγαλύτερη ευστοχία στις μεταβιβάσεις με 85.18% την ίδια ώρα που η Arsenal έχει 83.59% και η ομάδα του Klopp έχει 82.08% επιτυχία στις μεταβιβάσεις της.

Eπίσης, η ομάδα μας είναι εκείνη, η οποία έχει ολοκληρώσει τις περισσότερες πάσες στο μισό του αντιπάλου σε όλο το πρωτάθλημα με ποσοστό επιτυχίας  76.67% από τις 9.339 πάσες που επιχείρησε από τη σέντρα και έμπροσθεν.

Βέβαια, σε όλα αυτά πρέπει να συνυπολογισθεί πως City και Arsenal έχουν 2 και 3 παιχνίδια λιγότερα από τους Reds μέχρι τώρα. Σίγουρα θα ανταλλάζαμε πολλές από αυτές τις πάσες με κάποιες key passes ή κάποια γκολ σε κλειστές άμυνες αλλά και πάλι αποτελεί ένα ιδιαίτερο στατιστικό στοιχείο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com