Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για τη χρονιά του ο Can

Μίλησε για τη χρονιά του ο Can

Ο Emre Can σε συνέντευξή του παρεδέχθη πως ποτέ άλλοτε δεν είχε περάσει μία περίοδο ευρισκόμενος τόσο μακριά από την ιδανική του κατάσταση όπως συνέβη στην αρχή της χρονιάς. Βέβαια, έπειτα μίλησε και για την άνοδο του αλλά και το πόσο χαρούμενος είναι στο Anfield.

« Δυσκολεύτηκα στην αρχή αυτής της χρονιάς. Το ξέρω. Είχα πολλά «τσιμπήματα». Δεν το είχα ποτέ αυτό όταν δεν έπαιζα καλά. Από τότε που ήμουν επαγγελματίας ήμουν πάντα καλά. Δεν είχα ποτέ μία περίοδο 3-4 μηνών όπου δεν έπαιζα καλά. Δεν ήταν εύκολη περίοδος διότι ιδιωτικά σκέφτεσαι πολύ το ποδόσφαιρο και και νιώθεις πίεση και φοβάσαι να κάνεις λάθη. Ο καθένας πρέπει να ξεπεράσει δυνατότερος αυτή την περίοδο. Νιώθω καλύτερα τώρα και τα τελευταία παιχνίδια ήταν καλύτερα. Πρέπει να σκέφτομαι ότι πλησιάζω τον καλύτερο εαυτό μου. Νομίζω μπορείτε να το δείτε και στο τερέν.» δήλωσε ο Can.

Έπειτα, μίλησε και για την παρουσία του παρότι δεν είχε ενοχλήσεις : « Δεν είμαι ο νεότερος. Τώρα έχω εμπειρία και ξέρω τι σημαίνει να παίζεις στην Αγγλία. Η στάση μου στην ομάδα είναι διαφορετική από όταν ήρθα. Αν κάνουμε τη δουλειά μας σωστά, είναι δύσκολο να παίξεις απέναντι μας. Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο τώρα και μου αρέσει αυτό το στυλ. Νομίζω ο κάθε παίκτης αγαπά αυτό το στυλ. Είμαι χαρούμενος στην ομάδα και όλα είναι καλά. Τα πάντα στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν στο μυαλό. Στην προπόνηση, στο παιχνίδι, σε όλα. Πρέπει να είσαι πολύ δυνατός πνευματικά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Νομίζω πρώτα παίζεις ποδόσφαιρο με το μυαλό και μετά με τα πόδια.Μαθαίνεις συνέχεια νέα πράγματα. Εδώ στην Αγγλία έμαθα πως πρέπει να παίζεις γρηγορότερα, να παίζεις πιο πολύ με το σώμα σου να τρέχεις περισσότερο, να κάνεις περισσότερα σπριντ. Ξέρω 100% πως εἰμαι καλός αρκετά αν είμαι 10% υγιής. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, στην Αγγλία και την Premier League πρέπει να είσαι 100% έτοιμος» συμπλήρωσε ο Can.

Ο Γερμανός μέσος δεν έχει καταφέρει να συμφωνήσει νέο συμβόλαιο ωστόσο αναμένονται νέες συζητήσεις για το μέλλον του μετά το τέλος της σεζόν με τη Liverpool να προτίθεται να διπλασιάσει τις αποδοχές του εβδομαδιαίως που φθάνουν τις 50.000 λίρες.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com