Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Η αντικατάσταση μου απ’τον Karius ήταν τεράστια για την καριέρα μου»

«Η αντικατάσταση μου απ’τον Karius ήταν τεράστια για την καριέρα μου»

Στο «σημείο μηδέν» της καριέρας του στη Liverpool αναφέρθηκε ο Simon Mignolet. O τερματοφύλακας των «Reds», που διανύει ένα φοβερό δεύτερο μισό της σεζόν, τόνισε πως αυτό που τον οδήγησε σε αυτήν την απότομη ανοδική πορεία ήταν η αντικατάστασή του από τον Loris Karius, στο πόστο του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας.

«Είμαι χαρούμενος για το πως απάντησα σε εκείνο το συμβάν» δήλωσε ο Mignolet. «Όλα έχουν να κάνουν με το να κρατήσεις το κεφάλι σου χαμηλά, να δουλέψεις σκληρά και να δείξεις στην ομάδα τι μπορείς να κάνεις. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο κοιτάς στον καθρέπτη και ψάχνεις να βρεις τι κάνεις λάθος. Είμαι χαρούμενος με το πως αντέδρασα και τώρα είναι στο παρελθόν. Δεν θέλω να το κοιτάζω άλλο γιατί έχω πολλά να κάνω ακόμα. Κοιτάζω περισσότερο προς τα μπρος παρά πίσω απ’τον ώμο μου για να δω τι έρχεται και νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά καλά πράγματα εδώ.»

Ο Βέλγος τερματοφύλακας είναι κομβικός για το δυνατό finish των «Reds» στην σεζόν, καθώς οι αποκρούσεις του δίνουν νίκες και σημαντικούς βαθμούς ενόψει της μάχης της τετράδας, κάτι που αναγνωρίζει ως τεράστιας σημασίας στόχος ο Mignolet. «Νομίζω ότι το Champions League είναι μέρος της ιστορίας της Liverpool, το να παλεύει στην Ευρώπη, όπως και το να παλεύει στην κορυφή της Αγγλία. Θέλουμε να είμαστε εκεί του χρόνου και όλοι στα αποδυτήρια «πεινάμε» να αγωνιστούμε στο Champions League.«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com