Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Καραδοκεί για Sakho η Roma

Καραδοκεί για Sakho η Roma

Την τελική απόφαση της Liverpool για τον Mamadou Sakho περιμένουν στην Roma, καθώς οι «πρωτευουσιάνοι» κοιτάζουν να αντικαταστήσουν τον Κώστα Μανωλά, που αναμένεται να πουληθεί αυτό το καλοκαίρι έναντι δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Ο Έλληνας αμυντικός συγκεντρώνει ενδιαφέρον τόσο από την Inter όσο και από την Paris Saint-Germain, κάτι που σημαίνει πως οι Ρωμαίοι θέλουν να κάνουν μία ανάλογη επένδυση στον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Liverpool ζητάει ένα ποσό γύρω στα 30 εκατομμύρια ευρώ για τον Γάλλο αμυντικό, ο οποίος εντυπωσιάζει το τελευταίο τρίμηνο με τα χρώματα της Crystal Palace, στην οποία βρίσκεται ως δανεικός. Η ιταλική ομάδα είναι διατεθειμένη να καλύψει αυτές τις απαιτήσεις των «Reds», κάτι που την τοποθετεί, σύμφωνα με τους ρεπόρτερ, στην κορυφή της λίστας των «μνηστήρων» του Γάλλου διεθνή, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει μέλλον στην ομάδα του Jurgen Klopp.

Από την άλλη, το «ντόμινο μεταγραφών» θα οδηγήσει τη Liverpool με ένα αρκετά αυξημένο μπάτζετ για αγορές, με τους «Reds» να φαίνεται ότι έχουν θέσει ως βασικούς στόχους τους Virgil Van Dijk της Southampton και Kalidou Kulibaly της Napoli

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com