Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Δεν έχουμε οψιόν για τον Sakho»

«Δεν έχουμε οψιόν για τον Sakho»

Στην επιβεβαίωση ότι ο δανεισμός του Mamadou Sakho στην Crystal Palace δεν περιέχει καμία οψιόν αγοράς, προέβη ο προπονητής των Αετών, Sam Allardyce. O «Big Sam» εξήγησε πως η ανάγκη για αυτήν την κίνηση ήταν επιτακτική στις προσπάθειες παραμονής της ομάδας στην Premiere League, και δεν έπαιρνε την Palace να κάτσει να κάνει διαπραγματεύσεις για άλλες λεπτομέρειες.

«Δεν υπάρχει ρήτρα γιατί η συμφωνία έγινε στην φυσούνα μετά τον αγώνα μας με τη Bournemouth, που κερδίσαμε 2-0 και  o Steve Parish [πρόεδρος της Palace] μετά προσπάθησε και ολοκλήρωσε την μεταγραφή τηλεφωνικά» εξήγησε ο Allardyce. «Και τι συμφωνία ήταν αυτή. Ήταν διαπραγμάτευση την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και δεν μπορούσαμε να διαπραγματευτούμε λεπτομέρειες, έπρεπε να σιγουρέψουμε ότι θα γίνει ο δανεισμός. Μέχρι τώρα μας έχει βγει απόλυτα αυτή η κίνηση. Οτιδήποτε γίνει το καλοκαίρι αφορά το καλοκαίρι και θα αρχίσω να το συζητάω εγώ μόλις κλειδώσουμε την παραμονή στην κατηγορία.»

Ο Sakho είναι καταπληκτικός για την Palace, με την οποία σε 6 αγώνες έχει 5 νίκες, οι 4 εξ αυτών χωρίς καν να δεχτεί κάποιο γκολ.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com