Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Crooks για Klopp: «Η αγκαλιά στον Mignolet δεν αναιρεί τα λάθη του»

Crooks για Klopp: «Η αγκαλιά στον Mignolet δεν αναιρεί τα λάθη του»

O πρώην ποδοσφαιριστής των Stoke City και Tottenham Hotspur και νυν σχολιαστής για το BBC, Garth Crooks, κατηγόρησε τον Jürgen Klopp πως ευθύνεται για την κακή αμυντική λειτουργία της Liverpool και πως η αγκαλιά στον ήρωα του αγώνα με την Stoke, Simon Mignolet, δεν αρκεί για να την “βγάλει καθαρή”.

«Μετά το τέλος του αγώνα, ο Klopp αγκάλιασε τον Mignolet, εμφανώς ανακουφισμένος, επειδή αυτός έσωσε τις ελπίδες για έξοδο στο Champions League της νέας σεζόν. Αυτή του η αγκαλιά δεν αναιρεί τα λάθη του».  Δήλωσε ο Crooks κατά την παρουσίαση της δικιάς του team of the week στο BBC.

«Εάν ο Klopp είχε καταφέρει να λύσει τα αμυντικά προβλήματα της Liverpool, δε θα βρισκόντουσαν 12 βαθμούς πίσω από την Chelsea με 6 αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν».

Ο Βέλγος τερματοφύλακας έκανε δύο σωτήριες επεμβάσεις στον αγώνα του Σαββάτου στο bet365 Stadium, η πρώτη σε σουτ εξ επαφής του πρώην Red, Charlie Adam για να κρατήσει το σκορ στο 1-0 και η δεύτερη στον Sadio Berahino, διατηρώντας το 1-2.

«Αυτή η αγκαλιά όμως ήταν σημαντική για τον Mignolet, καθώς έχει δεχθεί σκληρή κριτική στη διάρκεια της παρουσίας του στη Liverpool και αυτή η κίνηση του Klopp έδειξε την αναγνώριση στη σκληρή προσπάθεια που έχει κάνει».

Παρά το γεγονός ότι ο Klopp ξεκίνησε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς το Σάββατο, τα αμυντικά προβλήματα δεν λύθηκαν. Ο Ragnar Klavan δεν έχει δείξει καλά στοιχεία από τότε που αποκτήθηκε από την Γερμανική Augsburg με £4.2 εκ. και ο Joel Matip, που ήρθε ως ελεύθερος από την Schalke έχει προβλήματα με τραυματισμούς καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Επίσης, ο Mamadou Sakho δώθηκε δανεικός τον Ιανουάριο στην Crystal Palace, χωρίς να έχει αγωνιστεί στο πρώτο μισό της χρονιάς, ενώ ο Dejan Lovren γι’ ακόμα μία χρονιά αποδεινύεται κατώτερος των περιστάσεων. Η λογική λέει πως η Liverpool θα κινηθεί για τουλάχιστον έναν αμυντικό το καλοκαίρι.

Μαζί με τον Mignolet, ο Crooks επέλεξε και τους Philippe Coutinho και Roberto Firmino στην team of the week του. Οι Βραζιλιάνοι είναι αυτοί που με τα γκολ τους οδήγησαν στην ανατροπή του σκορ στον αγώνα με την Stoke και είχαν μπει στον αγώνα ως αλλαγές στην αρχή του 2ου ημιχρόνου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com