Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Είναι ο Ryan Sessegnon o εκλεκτός;

Είναι ο Ryan Sessegnon o εκλεκτός;

Τα προβλήματα στο αριστερό άκρο της άμυνας έχουν οδηγήσει την εμπλοκή της Liverpool σε πολλά μεταγραφικά παιχτών που καλύπτουν τη συγκεκριμένη θέση, με τους Sead Kolašinac της Schalke και τον Theo Hernández της Atletico Madrid (δανεικός στην Deportivo Alavés) να είναι τα μεγαλύτερα ονόματα της λίστας.

Όμως αυτός που φαίνεται να αρέσει περισσότερο στον Jürgen Klopp είναι ο νεαρός μπακ της Fulham, Ryan Sessegnon.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο του Goal, Melissa Reddy, ο νούμερο ένα στόχος για το αριστερό άκρο της Liverpool είναι ο Sessegnon, ο οποίος απολαμβάνει μία καταπληκτική πρώτη σεζόν στο Craven Cottage, καθώς ο Klopp προτιμάει να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Άγγλος μπακ, φαίνεται να είναι πρόθυμος να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Λονδρέζους όταν κλείσει το 17ο έτος της ηλικίας του τον ερχόμενο Μάιο, καθώς ο νόμος στην Αγγλία δεν το επιτρέπει νωρίτερα.

Όμως η απόκτησή του δε θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς για τον 16χρονο ενδιαφέρονται και η Chelsea και η Arsenal αλλά και η Manchester City, όμως ρεπορτάζ του Φεβρουαρίου έδιναν προβάδισμα στη Liverpool.

H Reddy πιστεύει πως ο Sessegnon θα αποκτηθεί αρχικά ως back up του James Milner, ο οποίος φαίνεται να είναι ο εκλεκτός του Klopp για το αριστερό άκρο και της νέας σεζόν. Γεγονός που εαν ισχύει μόνο απογοήτευση θα προκαλέσει στους οπαδούς, καθώς ο Milner δεν είναι η κατάλληλη λύση για τη θέση, ασχέτως που έχει κάνει καλή δουλειά σε αυτήν φέτος.

Ο πρώην διεθνής με την Εθνική Αγγλίας, διανύει το 31ο έτος της ηλικίας του. Αν και είναι από τους πιο γυμνασμένους παίχτες στο ρόστερ, τα σημάδια της ηλικίας του δε θ’ αργήσουν να εμφανιστούν.

Ο Klopp ελπίζει πως ο Sessegnon θα είναι έτοιμος για το μεγάλο άλμα και πως θα είναι έτοιμος να αναλάβει τον ρόλο μελλοντικά, έχοντας μελετήσει έναν από τους πιο έμπειρους παίχτες της Premier League, τον Milner.

Η Reddy επίσης λέει πως ο συμπαίχτης του Sessegnon στην U-19 των Τριών Λιονταριών, Trent Alexander-Arnold, θα έχει και του χρόνου τον ίδιο ρόλο, δηλαδή δεύτερος δεξιός μπακ πίσω από τον Nathanien Clyne, με σκοπό να τον αντικαταστήσει μελλοντικά.

Ακολουθώντας αυτήν την πορεία μπορεί να έχει αποτελέσματα στο μέλλον για τη Liverpool, όμως προσπερνώντας περιπτώσεις παιχτών όπως ο Kolašinac και ο Theo, ίσως κοστίσει στο άμεσο μέλλον.

Η θέση του αριστερού οπισθοφύλακα αποτελεί πρόβλημα για την Liverpool για σχεδόν μία δεκαετία, συγκεκριμένα από την αποχώρηση του John Arne Riise το καλοκαίρι του 2008, και η απόκτηση ενός έφηβου με ελάχιστη εμπειρία, ίσως να μη δώσει λύση.

Ο Sessegnon έχει 6 γκολ και 4 ασίστ σε 27 αγώνες με την Fulham τη φετινή σεζόν.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com