Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα στατιστικά που κρατάμε από το Stoke-Liverpool

Τα στατιστικά που κρατάμε από το Stoke-Liverpool

Μετά τη νίκη επί της Stoke, πολλά είναι εκείνα που μπορούμε να συζητήσουμε για το παιχνίδι. Εμείς, κρατήσαμε τρία στατιστικά στοχεία που προέκυψαν χθες από την αναμέτρηση στο Bet365 Stadium και τα μοιραζόμαστε μαζί σας :

1)Η όγδοη ασίστ του Wijnaldum : Ο Ολλανδός μέσος δεν ήταν και η πλέον θετική παρουσία χθες στο τερέν. Εύλογα κάποιος θα χαρακτήριζε κακή την απόδοσή του. Βέβαια, ο Gini έβγαλε μία απίθανη μπαλιά στο 1-2 του Firmino και πιστώθηκε ασίστ. Ασίστ νούμερο 8 τη φετινή σεζόν με 6 παιχνίδια ακόμη να παραμένουν δεν το λες και άσχημο απολογισμό.

2)Ένα ακόμη τρίποντο με ανατροπή : επί εποχής Klopp, η Liverpool έχει πάρει πολλούς βαθμούς ευρισκόμενη πίσω στο σκορ. Τη φετινή σεζόν μάλιστα είναι η «βασίλισσα» της συγκεκριμένης στατιστικής κατηγορίας καθώς είναι η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ έχοντας πάρει 18 πόντους από τέτοιες θέσεις.

3)Οι γροθιές του Mignolet : ο Simon Mignolet διάγει μία εξαιρετική σεζόν κάτω από τα γκολποστ της Liverpool. Χθες έκανε σίγουρα το καλύτερο του παιχνίδι με δύο επεμβάσεις που χάρισαν το τρίποντο. Βέβαια. στο χθεσινό παιχνίδι, ο Βέλγος απέκρουσε με τη γροθιά του 3 φορές τη μπάλα, κάτι που είχε να συμβεί από το Μάιο του 2015. Επισφράγηση μίας αποφασιστικής και γεμάτης αυτοπεπόιθηση προσέγγισης του στο παιχνίδι.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com