Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Έχουμε πρόβλημα στις στημένες μπάλες»

«Έχουμε πρόβλημα στις στημένες μπάλες»

Μόλις πριν από λίγη ώρα, σας γράφαμε από το liverpool.gr για τα στατιστικά προβληματισμού της Liverpool στις στημένες φάσεις. Ήρθαν τώρα και δηλώσεις του Jurgen Klopp που πραγματεύονται το ζήτημα και επιβεβαιώνουν το πρόβλημα.

« Είναι ένα ζήτημα για το οποίο ψάχνουμε πραγματική απάντηση . Το είδατε. Πριν το κόρνερ που σκοράρει ο Pennington είχαν ένα φάουλ που εκτέλεσαν γρήγορα και μετά ήρθε το κόρνερ. Άρα δύο στημένες μπάλες αν θέλετε. Η οργάνωση ήταν καλή αλλά κάποιος μπλόκαρε τον Lucas. Ένα βλημα, ήταν τόσο γρήγορο και ο Joel δεν μπορούσε να κάνει το βήμα διότι ήταν ο χώρος του. Στο τέλος ήταν μία καλή εκτέλεση. Έχουμε πολύ χρόνο  όταν εκετελούμε εμείς στημένες μπάλες αλλά μάλλον δεν σκοράρουμε αρκετά. Να είστε σίγουροι πως δουλεύουμε και τα δύο αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι και το πιο δυνατό μας σημείο»  παραδέχτηκε ο προπονητής των «Κόκκινων».

Εμείς θα προσθέσουμε πως ίσως είναι η ώρα να δοκιμαστεί και μία man to man τακτική από τη στιγμή που η άμυνα ζὠνης παρατεταμένα δεν αποδίδει πλήρως.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com