Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool-Everton (preview)

Liverpool-Everton (preview)

Με το 228ο Merseyside derby επανέρχονται στη δράση της Premier League Liverpool και Everton. Ένα παιχνίδι που προσφέρει τη δυνατότητα εδραίωσης στην τετράδα για τους «Κόκκινους» αλλά και τη δυνατότητα στα «Ζαχαρωτά» να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο την πρώτη πεντάδα. Σέντρα στις 14.30 ώρα Ελλάδος.

Αγωνιστικά νέα : Liverpool : Σίγουρα εκτός οι Lallana, Henderson, Sturridge και Ings. Επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα ο Dejan Lovren. Everton : Εκτός δράσης οι Coleman, Funes Mori, Schneiderlin και Bolasie.

Match facts : -Πρόκειται για το ζευγάρι με τις περισσότερες κόκκινες και κίτρινες κάρτες στην ιστορία της Premier League

-O Klopp θα γίνει ο πρώτος προπονητής της Liverpool που θα έχει κερδίσει τα πρώτα του 3 Merseyside derby αν η Liverpool φθάσει στην επικράτηση.

-Αν η Liverpool δεν ηττηθεί, θα ισοφαρίσει την καλύτερη της επίδοση σε συνεχόμενα παιχνίδια απέναντι στην Everton χωρίς ήττα που κρατά από το 1978 και ανέρχεται στα 13 παιχνίδια. Τώρα μετρά 12.

-Στα τελευταία 19 μεταξύ τους παιχνίδια, η Liverpool έχασε μόλις 1.

-Αν η Liverpool κερδίσει, θα έχει κερδίσει 4 σερί εντός έδρας παιχνίδια για πρώτη φορά τον τελευταίο χρόνο.

-Η Everton έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία 12 παιχνίδια πρωταθλήματος.

-Ο Romelu Lukaku έχει σκοράρει 5 τέρματα απέναντι στη Liverpool αλλά μόλις 1 είναι στο Anfield.

-O Ross Barkley με 67 δημιουργηθείσες ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του είναι ο πρώτος Άγγλος παίκτης σε αυτή τη στατιστική κατηγορία.

 

Referee : Anthony Taylor

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com