Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμο να τινάξει την «μπάνκα» στον αέρα το FSG;

Έτοιμο να τινάξει την «μπάνκα» στον αέρα το FSG;

Σε μία δημοσίευση που σίγουρα αναμένεται να προκαλέσει… αναταράξεις στις τάξεις των φίλων της Liverpool, προχώρησε χθες βράδυ ο Paul Joyce, ρεπόρτερ των Times! O Joyce στο άρθρο του αναφέρει πως φέτος είναι η ώρα που θα έχουμε το πρώτο δυνατό «μπάσιμο» των «Reds» στο μεταγραφικό παζάρι επί εποχής FSG και γενικότερα εδώ και πολλά χρόνια, καθώς τα «αφεντικά» της ομάδας έχουν τη διάθεση να διαθέσουν στον Jurgen Klopp το μεγαλύτερο budget της ιστορίας του συλλόγου για μεταγραφική ενίσχυση!

Το άρθρο συνεχίζει λέγοντας ότι δεν έχει τεθεί συγκεκριμένος αριθμός, όμως σίγουρα θα είναι αρκετά μεγαλύτερος από τα δεδομένα που είχε συνηθίσει η Liverpool ως τώρα, καθώς έφτασε η στιγμή που η ομάδα πρέπει να κοιτάξει να αποκτήσει «φτασμένους» και εγνωσμένης αξίας παίκτες για να κάνει επιτέλους το πολυπόθητο μπάσιμο για τον τίτλο της Premier League.

O Joyce βέβαια διερωτάται για το κατά πόσο μπορεί να ανταγωνιστεί τους άλλους συλλόγους στις διαπραγματεύσεις για παίκτες όπως ο Virgil Van Dijk, για τον οποίο ίσως να χρειαστεί να δώσει ακόμα και 50 εκατομμύρια λίρες, ο Νaby Keita ή ο Pierre Emerick Aubameyang. Με τους παίκτες που έχουν γραφτεί να είναι ονόματα από Julian Brandt, Demerai Gray, Michael Keane έως και τον James Rodriguez, ο κόσμος πρέπει απλά να κάνει υπομονή για να δει τις διαθέσεις του συλλόγου και το πως θα ξοδέψει αυτό το τεράστιο, όπως φημολογείται, ποσό, ελπίζοντας να κινηθεί σε παίκτες βεληνεκούς του τελευταίου και όχι αποκλειστικά σε πολλά στοιχήματα, τα οποία η ιστορία έχει δείξει πως τις περισσότερες φορές δεν της βγαίνουν.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com