Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Αβέβαιος για το μέλλον του ο Adam Phillips

Αβέβαιος για το μέλλον του ο Adam Phillips

Τις επιλογές του αρχίζει να εξετάζει, σύμφωνα με φήμες, ο 19χρονος αμυντικός της Liverpool, Adam Phillips. Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει αυτό το καλοκαίρι, όμως ο Jurgen Klopp δεν έχει καταλήξει ακόμα σε κάποια απόφαση για την περίπτωσή του και γι’αυτόν το λόγο δεν υπάρχει και κάποια πρόταση ανανέωσης ή έστω συζήτηση ανανέωσης στο τραπέζι.

Αυτό το γεγονός δημιουργεί σκέψεις στον νεαρό μέσο, ο οποίος ήρθε στο Liverpool το 2009 από την Blackburn, και ο οποίος βλέπει αρκετές ομάδες από την Αγγλία να ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του. Ένα από τα πλέον ελπιδοφόρα project όταν υπέγραψε με τον σύλλογο, ο Phillips ταλαιπωρήθηκε από συνεχόμενους τραυματισμούς στην πλάτη, οι οποίοι «εκτροχίασαν» σε ένα βαθμό την καριέρα του στη Liverpool.

Με το καλοκαίρι λοιπόν να πλησιάζει, o Jurgen Klopp πρέπει να πάρει πια απόφαση στο αν θα στηρίξει τον παίκτη που ο Brendan Rodgers είχε από κοντά, στα χρόνια του στην Liverpool, και παρά τους τραυματισμούς θα δείξει πίστη στο ταλέντο και την προοπτική του Άγγλου, διεθνή με τις μικρές ομάδες των «Τριών Λιονταριών».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com