Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η κρίσιμη πεντάδα αγώνων για το Champions League

Η κρίσιμη πεντάδα αγώνων για το Champions League

Οριακά είναι τα πράγματα στην τετράδα, με τις ομάδες που βρίσκονται… εκεί γύρω να απέχουν απειροελάχιστα η μία από την άλλη. Η Tottenham, η Liverpool, η Manchester City, η Arsenal και η Manchester United (με αγώνα λιγότερο οι τρεις τελευταίες) είναι οι πέντε ομάδες που παλεύουν για τις τρεις θέσεις του Champions League. Δύο θα μείνουν εκτός. Ποιες θα είναι αυτές; Με τα επόμενα πέντε παιχνίδια των ομάδων να είναι «φωτιά», όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, πάμε να ρίξουμε μια ματιά στην ακολουθία παιχνιδιών που ίσως διαμορφώσει την μάχη, λίγο πριν την τελική ευθεία.

Tottenham (2η – 56 βαθμοί)

19/3 – Southampton (εντός), 1/4 – Burnley (εκτός), 5/4 – Swansea (εκτός) – 8/4 , Watford (εντός, 15/4 – Bournemouth (εντός)

Αρκετά βατό πρόγραμμα για την «καυτή» Tottenham. Ρεαλιστικά, ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι το εκτός έδρας παιχνίδι με την Swansea, όμως όλα τα άλλα η ομάδα του Pochettino μπορεί εύκολα ή δύσκολα να τα κερδίσει, εδραιώνοντας τον εαυτό της στη 2η θέση.

Manchester City (3η – 55 βαθμοί – παιχνίδι λιγότερο)

8/3 Stoke City (εντός), 19/3 – Liverpool (εντός),  2/4 – Arsenal (εκτός) , 5/4 – Chelsea (εκτός), 8/4 – Hull City (εντός)

Πρόγραμμα-φωτιά για την ομάδα του Pep Guardiola. Μπορεί να έχει την ευκαιρία νικώντας την Stoke να ανεβεί μόνη δεύτερη, αλλά μετά ακολουθούν τρία παιχνίδια-φωτιά, με Liverpool – Arsenal – Chelsea, τα οποία μπορούν να έρθουν οποιοδήποτε αποτέλεσμα και τα οποία ίσως κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την τετράδα.

Liverpool (4η θέση – 52 βαθμοί)

12/3 – Burnley (εντός), 19/3 Manchester City (εκτός), 1/4 – Everton (εντός), 5/4 – Bournemouth (εντός), 8/4 – Stoke City (εκτός)

Δύο εύκολες νίκες με Manchester City και Everton και 3 εφιαλτικές αναμετρήσεις με Burnley, Bournemouth και Stoke περιμένουν την Liverpool. Όσο αστείο κι αν φαίνεται, για αυτό το ενδεχόμενο μας έχουν προετοιμάσει οι παίκτες του Jurgen Klopp τη φετινή σεζόν. Μεγάλη προσοχή στα «ντέρμπι» με ομάδες όπως η Burnley, γιατί θετικά αποτελέσματα στα παιχνίδια με ομάδες όπως η City και η Everton ακυρώνονται, και είναι κρίμα.

Arsenal (5η θέση – 50 βαθμοί – αγώνας λιγότερος)

18/3 – West Bromwich (εκτός), 2/4 – Manchester City (εντός), 5/4 – West Ham (εντός), 10/4 – Crystal Palace (εκτός), 17/4 – Middlesbrough (εκτός)

Μέτριας δυσκολίας πρόγραμμα για την ομάδα του Arsene Wenger, η οποία όμως ταλανίζεται από την υπόθεση του Alexis Sanchez, η οποία ίσως να αποδιοργανώσει λίγο την ομάδα, στην κρίσιμη ευθεία. Το παιχνίδι με τη City ξεχωρίζει, όμως το Hawthorns δεν είναι ούτε αυτό εύκολη αποστολή, με μία West Brom να αποτελεί τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος.

Manchester United (6η θέση – 49 βαθμοί – αγώνας λιγότερος)

19/3 – Middlesbrough (εκτός), 1/4 – West Brom (εντός), 4/4 – Everton (εντός), 9/4 – Sunderland (εκτός), 16/4 – Chelsea (εντός).

Last but not least, η «άσπονδη» αντίπαλος. Έχοντας παιχνίδι λιγότερο, αλλά συνυπολογίζοντας σε αυτά και τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Rostov, για το Europa League, το πρόγραμμα της ομάδας του Jose Mourinho μάλλον μοιάζει φορτωμένο. Δύο δύσκολα παιχνίδια με Everton και Chelsea, αλλά και τα δύο στο Old Trafford, για την United, η οποία όμως, έχοντας την προοπτική της εξασφαλισμένης θέσης στο Champions League, σε περίπτωση που κατακτήσει το Europa League, ίσως αλλάξει τις προτεραιότητές της την τελευταία στιγμή και δώσει έμφαση στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση παρά την τετράδα. Με τον Mourinho βεβαία κανείς δεν ξέρει

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com