Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Συνέντευξη τύπου του Klopp για τον αγώνα με την Arsenal

Η Συνέντευξη τύπου του Klopp για τον αγώνα με την Arsenal

Αρκετά καυστικός αλλά και πολύ αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο Jurgen Klopp στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον πολύ κρίσιμο αγώνα με την Arsenal στο Anfield.

Εκτός των αγωνιστικών θεμάτων, αναφέρθηκε και στον Mario Gotze και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ενώ στα εσωτερικά θέματα της ομάδας μίλησε για την φυσική κατάσταση των «Κόκκινων» ενώ εξήγησε πως δεν είναι κλόουν για να είναι πάντα σε χαρούμενη διάθεση, ξέροντας να αντιμετωπίζει ότι πρόβλημα προκύπτει ενώ τόνισε ότι η ομάδα έχει έλλειψη σταθερότητας

Αναλυτικά:

Για την διάθεση του:

«Δεν είμαι κλόουν να γελάω όλη την ώρα σαν τον τρελό. Πάντα επηρεαζόμαστε από τα προβλήματα, δεν τα αγνοούμε. Γιατί να μην μπορούμε δηλαδή να είμαστε στην ίδια κατάσταση με την αρχή της χρονιάς, βεβαίως και μπορούμε. Τα δείγματα στην αρχή της χρονιάς ήταν φοβερά. Πολλοί λένε ότι αυτό το παιχνίδι είναι όλη μας η χρονιά. Εγω είμαι πάλι 100% αισιόδοξος.

Για τον Gotze.

«Μίλησα με τον Gotze. Τώρα ξέρει την διάγνωση και πρέπει να παλέψει σκληρά» 

Για το ματς με την Leicester

«Στο παιχνίδι με την Leicester, είχαμε πολύ άσχημες ατομικές εμφανίσεις, πολλοί ήταν κατώτεροι του συνηθισμένου. Δεν εκπλαγήκαμε γιατί ξέραμε την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού με την Leicester, απλά δεν αποδόσαμε, το έχουμε αναλύσει ήδη, τώρα κοιτάμε μπροστά, το παιχνίδι με την Arsenal, τελείως άλλο στυλ»

Για την ατμόσφαιρα του γηπέδου

«Είναι το Anfield, το σπίτι μας, και το τελευταίο ματς που δώσαμε εδώ ήταν φανταστικό, θέλουμε να το νιώσουμε ξανά»

Για το ρεκόρ με τις ομάδες της 6αδας:

«Κανένα παιχνίδι με μεγάλη ομάδα δεν ήταν εύκολο. Ούτε ένα. Έπρεπε να δουλέψουμε σε όλα σκληρά και με μεγάλη ένταση, Μέχρι τώρα είμασταν πάντα έτοιμοι. Πρέπει να το ξανακάνουμε. Υπάρχει ακόμα αρκετό νερό κάτω από την γέφυρα, οπότε δεν μπορώ να λέω για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής»

Για την φυσική κατάσταση της ομάδας

««Πότε δεν παροτρύνω τους παίκτες να κάνουν foul. Είμαστε ομάδα με χαρακτήρα, πάμε να κερδίσουμε την μπάλα όχι να σπάσουμε πόδια. Το physical είναι για να «χτυπάς» τον εαυτό σου, όχι τον αντίπαλο.Τρέξαμε 120 χιλιόμετρα στο παιχνίδι με την Leicester, 80% προς λάθος κατεύθυνση,. Είχαμε ένα πολύ κακό παιχνίδι αλλά δεν είναι θέμα φυσικής κατάστασης. Στα 5 παιχνίδια που χάσαμε πρέπει να είχαμε δεκτεί μόλις 3 κίτρινες κάρτες.

Για τους παίκτες της ομάδας, τι θέλει από αυτούς και το ποιοί μπορούν να είναι ηγέτες λόγω της απουσίας του Henderson.

«Τι θέλω; Θέλω οι παίκτες που να παίζουν δυνατά. αρκετές φορες το έχω δεί, το Έβλεπα από όταν ήμουν παίκτης, και ήμουν αρκετά εγκεφαλικός παίκτης, επειδή δεν ήμουν τόσο καλός τεχνικά , οπότε το να ηγηθώ δεν ήταν ποτέ ακατόρθωτο για μένα. Προσπαθήσαμε τα πάντα με την Leicester, και να επηρεαστούμε από τον πάγκο, να πάρουμε δύναμη, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν τα καταφεραμε, σε έναν ιδανικό κόσμο πρέπει να παίζουμε καλά από το πρώτο δευτερόλεπτο

Έχουμε τους Lucas, Μilner, Adam και πολλές φορές τον Firmino που είναι αρκετά φιλότιμος και πρόθυμος να πάρει την μπάλα ωστόσο στο παιχνίδι με την Leicester η πρώτη μπάλα πήγαινε 5 μέτρα μακριά από τα πόδια του το έβλεπες και αναρωτιώσουν «Τι είναι αυτο;» έτσι ξεκίνησε το ματς και δυστυχώς δεν βελτιώθηκε. 

Για τους αμφίβολους παίκτες στο παχνίδι με την Arsenal:

«O Hendo δεν θα παίξει. ο Lovren προπονήθηκε 100% αλλά θα κριθεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του, οι Klavan και  Sturridge ήταν άρρωστοι και δεν έχουν προπονηθεί κανονικά»

Για την αρχή της χρονιάς

«Έίχαμε μια πολυ καλή αρχή. Όχι τέλεια οργανωμένη αλλά χωρίς κακές εμπειρίες. Γεμάτοι αυτοπεποίθηση μετά την προετοιμασία που κάναμε πολλά σωστά πράγματα. Το παιχνίδι με την Barcelona επίσης, δεν είναι πολύ μακριά. Αλλό ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο Λονδίνο»

Μόνο η Chelsea δεν έχει κακές στιγμές φέτος να μιλάει. Όλοι οι υπόλοιποι έχουμε καλές και κακές στιγμές. Εμείς έχουμε έλλειψη σταθερότητας, δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε γιατι μας επηρεάζει στο παιχνίδι. Οπότε δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το τώρα με την αρχή της χρονιάς.»

Για τον Lucas

«Όποιος παίζει είναι 100% έτοιμος. Έτσι έγινε και με την Leicester. O Klavan δεν ήταν έτοιμος και ήταν ο Lucas. Στο παιχνίδι με την Tottenham τον έβαλα και ήταν φοβερός. Με την Leicester δεν ήταν καλός. Καμία δικαιολογία, για κανέναν από την στιγμή που όσοι έπαιξαν ήταν έτοιμοι.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com