Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Hyypia: «Γιατί η Arsenal είναι ιδανικός αντίπαλος»

Hyypia: «Γιατί η Arsenal είναι ιδανικός αντίπαλος»

Ως ιδανικό αντίπαλο, για τη δεδομένη χρονική στιγμή αλλά και αγωνιστική φάση που βρίσκονται οι «Reds», θεωρεί ο Sami Hyypia την εντός έδρας αναμέτρηση με την Arsenal στο Anfield. H Liverpool παραμένει αήττητη απέναντι στους αντιπάλους από την πρώτη εξάδα, κάτι που σημαίνει ότι έχει «ευκαιρία» (όσο παράδοξο κι αν αυτό ακούγεται) να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στους «Κανονιέρηδες».

«Ο τρόπος που παίζουν οι λεγόμενες μικρές ομάδες είναι διαφορετικός σε σχέση με τις μεγάλες ομάδες» είπε ο Hyypia. «Oι μεγαλύτερες ομάδες εμπιστεύονται την ικανότητα και την ποιότητά τους και κοιτάνε να επιτεθούν, ενώ οι μικρές κάθονται πίσω και χτυπάνε την κόντρα. Νομίζω ότι όταν μία ομάδα αμύνεται με 9 άτομα πίσω, είναι δύσκολο να την διασπάσεις.«

«Τότε, όταν δεν είσαι στην καλύτερη κατάστασή σου, μπορεί να έχεις ένα κακό παιχνίδι. Πρέπει να κάνεις τις φάσεις σου γκολ για να ανοίξει η αντίπαλη ομάδα. Αν δεν το κάνεις, τότε η αντεπίθεση ή το στημένο είναι κάτι που έτσι κι αλλιώς συμβαίνει σε έναν αγώνα και μπορεί να βρεθείς πίσω με 1-0, κάτι που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το παιχνίδι.»

«Αλλά η Arsenal, η Chelsea, η United, παίζουν το δικό τους παιχνίδι απέναντι σε κάθε αντίπαλο» τόνισε ο Φιλανδός. «Αυτό νομίζω ότι μας βοηθάει, το να παίζουμε με μεγάλες ομάδες. Είναι πολύ σημαντικό να μείνουν ενωμένοι όλοι. Πρέπει να εμπιστευτεί ο ένας τον άλλον ακόμα περισσότερο τώρα.»

«Έχω βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση και μπορεί να κοιτάξεις πολλές φορές να ρίξεις την ευθύνη σε άλλον αντί για εσένα. Νομίζω ότι πρέπει να κοιτάς πρώτα τον εαυτό σου, γιατί το να δείχνεις άτομα με το δάχτυλο μόνο χειρότερα κάνει τα πράγματα. Όλοι πρέπει να έχουν την πίστη και την εμπιστοσύνη ότι κάνουν τα σωστά πράγματα και αυτός είναι ο τρόπος να προχωρήσεις μπροστά,» κατέληξε ο Hyypia.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com