Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > O Malcom μιλάει για το μέλλον του

O Malcom μιλάει για το μέλλον του

Πολλές ομάδες ενδιάφερονται για την περίπτωση του 19χρονου εξτρεμ της Bordeaux, Malcom. Μεταξύ αυτών των συλλόγων βρίσκεται και η Liverpool, καθώς ο Jurgen Klopp είναι λάτρης της εξέλιξης νέων παικτών.

Ο Βραζιλιάνος που μετακόμισε στους Γάλλους από την Corinthians τον Ιανουάριο του 2016, αλλά με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις σύντομα πολλές μεγάλες ομάδες θα σπεύσουν να πάρουν την υπογραφή του.

Ο Malcom που μέχρι σήμερα στο γαλλικό πρωτάθλημα μετράει 4 γκολ και 2 ασσιστ σε 16 συμμετοχές μίλησε για το μέλλον του και άφησε ανοικτές όλες τις πόρτες για το μέλλον, αναλυτικά:

«Αυτά περί Liverpool και Manchester, δεν τα γνωρίζω. Είμαι ήρεμος και σκέφτομαι μόνο για την Bordeaux αυτή την περίοδο. Θέλω να κάνω καλά την δουλειά μου και να δίνω χαρά στους Γάλλους οπαδούς. Σχετικά με την Sevilla ξέρω ότι στον προπονητή της Jorge Sampaoli αρέσει ο τρόπος που παίζω, αν εμφανιστεί ευκαιρία θα είμαι χαρούμενος να πάω, αν δεν εμφανιστεί θα συνεχίζω να δουλεύω σκληρά όπως κάνω πάντα.»

Ο Malcom είναι ένα τεράστιο project του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου που μπορεί να προσφέρει από τώρα σε πάνω απο μία θέση και οι scouters εκτιμούν ότι τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και σε διεθνές θα αφήσει το δικό του σημάδι στο άμεσο μέλλον.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com