Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Next Station Leicester ή Arsenal;

Next Station Leicester ή Arsenal;

Επιμέλεια: Νίκος Γεωργόπουλος  

Η Liverpool σήμερα αποχωρεί για την La Manga όπου θα προπονηθεί για 5 ημέρες προτού γυρίσει στην Αγγλία αργά την Κυριακή ή το πρωί της Δευτέρας. Οι Reds εκεμταλλεύονται το διάστημα που έχουν λόγω μη συμμετοχής πλέον στο FA Cup ωστόσο δεν μπορούν να γνωρίζουν με βεβαιότητα το ποιο θα είναι το επόμενο παιχνίδι τους στην Premier League.

Και εξηγούμαστε. Βάσει προγράμματος επόμενο προγραμματισμένο παιχνίδι της ομάδας μας για το πρωτάθλημα είναι η επίσκεψη στο King Power Stadium στις 27 του μήνα, ημέρα Δευτέρα. Ωστόσο αυτή η αναμέτρηση ενδέχεται να αναβληθεί αν η Leicester χρειαστεί επαναληπτικό παιχνίδι στο Κύπελλο Αγγλίας ώστε να αποκλείσει τη Milwall(το πρώτο παιχνίδι είναι το Σάββατο αυτό). Σε τέτοιο σενάριο, ο επαναληπτικός θα γίνει την πρώτη Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη και αναπόφευκτα θα αναβληθεί το Leicester-Liverpool. Επομένως σε τέτοιο σενάριο επόμενο παιχνίδι είναι το μεγάλο ματς με την Arsenal στις 4 Μαρτίου, ημέρα Σάββατο.

Καταλαβαίνετε, πως σε περίπτωση αναβολής της αναμέτρησης με τη Leicester η Liverpool θα έχει απραξία αγωνιστική 3 εβδομάδες ακριβώς δίνοντας έτσι στον Jurgen Klopp έναν πλασματικό «γερμανικό Ιανουάριο» ώστε να δουλέψει με την ομάδα του.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com