Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ευχαριστεί τους φιλάθλους ο Mane

Ευχαριστεί τους φιλάθλους ο Mane

Επιμέλεια: Νίκος Γεωργόπουλος

Γυρνώντας από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ο Sadio Mane είχε στις πλάτες του το βάρος του αποκλεισμού της Σενεγάλης από τη διοργάνωση με εκείνον να αστοχεί στο κρίσιμο πέναλτι του προημιτελικού με το Καμερούν. Κάτι που σίγουρα όφειλε να ξεπεράσει  άμεσα και τα κατάφερε χάρη στη συμβολή των φίλων της ομάδας όπως αναγνωρίζει ο ίδιος ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους για ότι έκαναν για εμένα. Ήμουν χαρούμενος τη στιγμή που έγινα αλλαγή κόντρα στην Tottenham. Σημαίνει πολλά να έχεις τέτοια υποστήριξη. Με βοήθησε πολύ από τότε που γύρισα. Δίνουν τόσα πολλά στην ομάδα. Κάποιες φορές δεν είναι εύκολο αλλά είναι εκεί για εμάς και μας ωθούν. Προσπαθούμε να δώσουμε το καλύτερο για εκείνους.» ενώ ερωτηθείς για το διάστημα απουσίας του από τη ομάδα ο Αφρικανός δήλωσε :

«Ήταν δύσκολη περίοδος διότι τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Ακόμη και όταν έλειπα έβλεπα τα παιχνίδια και ευχόμουν κάθε καλό για τους συμπαίκτες μου. Ακόμη και όταν λείπω η καρδιά μου είναι στη Liverpool. Τώρα επιστρέψαμε και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.» δήλωσε ο πολυτιμότερος παίκτης της πρώτης νίκης μέσα στο 2017 της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com