Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συνέντευξη τύπου του Klopp

Η συνέντευξη τύπου του Klopp

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σιώζος

Για πολλά πράγματα ρωτήθηκε ο Jurgen Klopp στην συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα του Σαββάτου με τους Spurs. Έδειξε να είναι κάπως νευριασμένος με τους παίκτες του αλλά δεν έχασε την πίστη του την αισιοδοξία του και φυσικά το….χιουμορ του όταν ακούστηκε ο ήχος ενός κινητού που του τελείωνε η μπαταρία.

Αναλυτικα: 

Για τον Adam Lallana και την επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου του:  «Ο Adam είναι πολύ σημαντικός για μας. Ωστόσο δεν λέω το πόσο κοντά μπορεί να είμαστε »

Για τα δημοσιεύματα της Mirror ότι θα αλλάξει τερματοφύλακα:  «Είναι φήμες το ότι έχω αποφασίσει για τον βασικό τερματοφύλακα, δεν έχω αποφασίσει, όποιος σας το είπε αυτό σβήστε από την λίστα επαφών σας»

Για το ρεκόρ της Liverpool με τις ομάδες της 6αδας: «Το ρεκόρ μας με τις καλές ομάδες θα ήταν καλύτερο αν δεν μετρουσε το οφσαιντ γκολ με την Manchester»

Για το ματς με την Hull:  «αν παιξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο με την Hull, δεν έχουμε καμία τύχη, αν παίξουμε όπως στο δεύτερο μπορούμε να ελπίζουμε»

Για την κακή φόρμα της ομάδας και το μέλλον: » Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, αλλα λύσεις, το ότι δεν πετάμε δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε απλά έχουμε χάσει τον ρυθμό μας.  Το ποδόσφαιρο είναι σαν να καβαλάς ένα ποδήλατο, δεν μπορείς να το ξεχάσεις . Η δουλειά μου δεν είναι εύκολη, αλλά την απολαμβάνω, κάθε κατασταση, είναι ποδόσφαιρο.  Οι παίκτες ειναι στεναχωρημένοι, αλλα πρέπει, μαθαίνουν,  είναι δουλειά μου να τους συνεφέρω. κοιτάζω περισσότερο τι θα, παρα τι έχει συμβει, μετά από αυτά τα 14 παιχνίδια που μένουν τότε θα κοιτάξουμε πίσω»

Εκείνη την ώρα ακούστηκε ο ήχος ενός κινητού που ειδοποιούσε κάποιον ότι τελειώνει η μπαταρία, τότε ο Klopp αστείευτηκε:  «οι δικές μας μπαταριες δεν ειναι αφορτιστες» ενώ συμπλήρωσε στα συμπεράσματα- κριτικές για την κακή φυσική κατάσταση της ομάδας : «Δεν ειναι θεμα φυσικης καταστασης. Με την Hull παιξαμε καλυτερα στο δευτερο ημιχρονο, αλλά ακόμα και αν κερδίζαμε θα μουν εκνευρισμένος με το πρώτο. Eιναι δικια μου ευθυνη αλλα δεν σημαίνει οτι δεν μπορώ να είμαι νευριασμένος» 

Για το τι ατμόσφαιρα θα ήθελε αύριο στο γήπεδο: ¨θα ήταν πάρα πολύ ωραίο αν όλοι μαζι δημιουργούσαμε μια ωραία ατμοσφαιρα στο γήπεδο. ας χρησιμοποιήσουμε την ώρα μας στο γήπεδο, ας το κανουμε.»

Ενώ τέλος αναφέρθηκε στους παίκτες που είναι αμφίβολοι για αύριο:  «Ελπίζουμε ακόμα για Lallana και Lovren, ο πρώτος έχει να προπονηθει δυο μέρες με προβημα στον αχίλλειο και ο άλλος δεν ειναι 100% ετοιμος. Ο Klavan γυρίζει σήμερα στις προπονήσεις, οπότε θα δούμε» 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com