Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Έναν «Lukaku» χρειάζεται η Liverpool»

«Έναν «Lukaku» χρειάζεται η Liverpool»

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σιώζος

Ένα πολυβόλο για την επίθεση χρειάζεται ο Jurgen Klopp σύμφωνα με τα όσα είπε ο πρώην άσσος της Liverpool, John Aldridge.

Τα κακά αποτελέσματα των REDS στα τελευταία παιχνίδια έχουν φέρει διάφορες κριτικές όσο αναφορά το σύστημα και τους παίκτες της ομάδας. O John Aldridge στην στήλη του στην Liverpool Echo έγραψε.

«Χρειαζόμαστε έναν παίκτη πολυβόλο. Να βάζει 20 γκολ την σεζον. Είδατε τον Lukaku; Μπορεί να μην παίζει πολύ έξω από την περιοχή, αλλά σκοράρει συνεχώς. Έναν τέτοιο ακριβώς παίκτη χρειαζόμαστε και εμείς. Να βάζει 20 γκολ κάθε σεζον. Κάτι σαν τον Lukaku ή τον Kane, να σκοράρει συνεχώς»

Ενώ συμπλήρωσε λέγοντας «Πρέπει να βρούμε ένα παίτη που να βάζει την μπάλα στα δίχτυα όταν η ομάδα το χρειάζεται πραγματικά. Παλιά αυτό το έκανε ο Sturridge αλλά ο Klopp δεν τον εμπιστεύεται πια. Η Tottenham πήρε τον Kane και της έχει λύσει όλα τα προβλήματα. Εναν τέτοιο θέλουμε και εμεις.»

Δεν ξέρουμε κατά πόσο ο Klopp θα έβαζε ένα τόσο βαρύ κορμί στην επίθεση της L;iverpool, αλλά το σίγουρο είναι ότι όντως ένας τέτοιος παίκτης λείπει από την επίθεση των REDS.

Μοιραστείτε το!

One thought on “«Έναν «Lukaku» χρειάζεται η Liverpool»

  1. Μεγαλε Jhon ποσο δικιο εχεις. Αν κοιταξει καποιος στους αμμεσους ανταγωνιστες μας ποιους εχουν μπροστα ( Ιμπραιμοβιτς,Κοστα,Αγκουερο,Κειν,Σαντσεζ ) και ποιους εχουμε εμεις,(τον ανύπαρκτο Sturridge και τον ανεπαρκέστατο Divock) θα καταλαβει κανεις τη διαφορα. Εκει χρειαζεσαι έναν παικτη που την μιση ευκαιρια θα την κανει γκολ. Ποσες φορες οι πιο πανω εχουν ξελασπωσει την ομαδα τους. Αν κοιταξουμε διαχρονικα την πορεια της ομαδας μας, παντα ειχε στο ροστερ της ένα τουλαχιστον τετοιο παικτη.
    TOSAK,KEEGAN,DALGLISH,RASH,BARNS,FOWLER,OOWEN,TORRES,SUAREZ.
    Για πρωτη φορα στην ιστορια της ομαδας δεν υπαρχει ένα ονομα ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com