Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποχωρεί νωρίτερα ο Ayre από την Liverpool!

Αποχωρεί νωρίτερα ο Ayre από την Liverpool!

Επιμέλεια: Γιώργος Κικίδης

Ο εν ενεργεία CEO (διευθύνων σύμβουλος) της Liverpool Ian Ayre θα αποχωρήσει στο τέλος του μήνα από την θέση του στην ομάδα για να αναλάβει την αντίστοιχη θέση στην Γερμανική TSV 1860 Munich.

O Ayre είχε ανακοινώσει πέρσυ τον Μάρτιο ότι θα φύγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, αλλά μετά από συζητήσεις με τους ιδιοκτήτες της ομάδας Fenway Sports Group, επισπεύθηκε η αποχώρησή του τρείς μήνες.

Σε αυτήν την εκτενή αναδιάρθρωση του διοικητικού μοντέλου της ομάδας, ο Billy Hogan έχει αναλάβει και θέση διευθύνοντα συμβούλου και CMO (υπεύθυνος πωλήσεων). Ο Andy Hughes, άφησε την θέση του ως CFO (αρχιλογιστής) για να αναλάβει τη θέση του COO (γενικός διευθυντής). Είναι πιθανό η Liverpool να έχει καταλήξει ήδη στον αντικαταστάτη του Ayre, αλλά να μην τον ανακοινώσει μέχρι το τέλος της σεζον.

Σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της FSG Mike Gordon δήλωσε: «Το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε μεταβατική περίοδο εδώ και ένα χρόνο δεν καθιστά αυτήν την μέρα εύκολη. Σήμερα λέμε επίσημα αντίο στον Ian. Εκ μέρους των κυρίων Henry και Werner θέλω να ευχαριστήσω τον Ian Ayre για την καταπληκτική του προσφορά στον σύλλογο αυτά τα δέκα χρόνια. Η δικία του διοίκηση ήταν καθοριστική για την πρόοδο της ομάδας τον καιρό που ανήκει σε εμάς. Δεν χάνουμε μόνο έναν εξαιρετικό επαγγελματία, αλλά και έναν εξαιρετικό άνθρωπο.»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com