Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ικανοποιημένος με την εμφάνιση ο Klopp

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση ο Klopp

Επιμέλεια: Στέλιος Φώλιας

Ο τρόπος που αγωνίστηκε η Liverpool στο μεγαλύτερο διάστημα με τη Manchester United άφησε τον Klopp απογοητευμένο για την ισοπαλία με 1-1.Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη κόντρα στους μισήτους τους αντίπαλους καθώς ο Zlatan Ibrahimovic ισοφάρισε το γκολ που πέτυχε με πέναλτυ ο James Milner στο πρώτο ημιχρονο.

O Jurgen Klopp μίλησε στους δημοσιογράφους για τον αγώνα και την εμφάνιση του μικρού, του Trent Alexander-Arnold στα δεξιά της άμυνας και για πολλά ακόμη.
Για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα :

« Είμαι ευχαριστημένος με την εμφάνιση. Πάντα σκέφτομαι 2 πράγματα μετά τα παιχνίδια. Το πρώτο είναι η εμφάνιση και ασφαλώς το δεύτερο είναι το αποτέλεσμα. Όταν θα δείς τις ενδεκάδες και όλες τις συνθήκες θα πείς «ένα πόντο στο Old Trafford, πάμε, πάρτε τον, πηγαίντε σπίτι και μην το σκέφτεστε, μπραβο». Δυστυχώς δεν νιώθω έτσι και αυτό εξαιτίας της εμφάνισης της ομάδας μου. Σε όλο το παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι. Αλλά τότε έπαιξαν με ψηλές μπαλιές προς τον (Marouane) Fellaini και ήταν δύσκολο μετά τα 75 λέπτα της κυριαρχίας μας, και τότε έφερναν τη μπάλα στη περιοχή μας. Κάναμε αυτό το λάθος, δεν έχω ιδέα πως ακριβώς συνέβη, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει τη φάση αλλά μετά γύρισε πίσω η μπάλα εξαιτίας του δοκαριού.Ήταν πιο έτοιμοι σε εκείνη τη φάση και το εκμεταλλεύτηκαν. Στη συνέχεια είχαμε 2 απίστευτες ευκαιρίες και πρίν από αυτές είχαμε την ευκαιρία του Roberto (Firmino) όταν μπήκε ο Phil (Coutinho) στο παιχνίδι. Φυσικά είμαι συνηθισμένος, μπορώ εύκολα να δεκτώ μια ισοπαλία στο Old Trafford, δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Αλλά πιστεύω ότι σε όλο το 90λεπτο αξίζαμε τη νίκη. Αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν αλλά είναι σημαντικό για μένα να γνωρίζω το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά των παιχτών μου, επειδή παίξαμε με πολλά μικρά προβλήματα. Δεν το κάνουμε μεγάλο θέμα αλλα είχαμε πολλά προβλήματα, μικρά ή μεγάλα. Και τα παιδιά τα πήγαν πολύ καλά και έτσι είμαι χαρούμενος.»

Για την εμφάνιση του Alexander-Arnold : « Καλός ε; Στην αρχή ήταν καθαρό. Ο (Anthony) Martial, ένας από τους πιο γρήγορους παίχτες στη Premier League, στις πρώτες δυο περιπτώσεις ήταν δύσκολο για τον Alexander-Arnold να τον μαρκάρει και ήθελε λίγο χρόνο για να μπεί στο παιχνίδι. Αλλά πήγε περίφημα. Όλα τα παιδιά ήθελαν να τον βοηθήσουν. Η απόφαση δεν ήταν τόσο εύκολη. Η πρώτη σκέψη ήταν αν δεν μπορέσει ο Clyney να αγωνιστεί, να παίξει ο Millie δεξιά και ο Alberto (Moreno) στα αριστερά, αλλά δεν ήθελα να αλλάξω 2 θέσεις εξαιτίας ενός τραυματισμού. Ήξερα ότι με ένα καινούργιο σύστημα, με ρόμβο, με τον οποίο παίξαμε, το να αλλάξω και τα 2 τα μπακ δεν μου άρεσε σαν ιδέα, δεν αισθανόμουν καλά. Δεν ήταν και πολύ γενναία η απόφαση του να αγωνιστεί, σκεφτήκαμε ότι είναι έτοιμος και το απέδειξε. »

Για το αποτέλεσμα των άλλων ομάδων γύρω από τη Liverpool στο βαθμολογικό πίνακα : «Δεν τα έχω δει τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Σίγουρα η Tottenham είναι σε πολύ καλό δρόμο. Η Arsenal κέρδισε με δύο αυτογκόλ εναντίον της Swansea αλλά δεν τα έχω δει ακόμα τα γκολ. Το ματς της City με την Everton δεν το έχω δεί ακόμα. Δεν μπορούμε να κοίτανε αυτά. Νομίζω είμαστε στο σημείο του βαθμολογικού πίνακα που θα έπρεπε να μασταν. Νομίζω αυτό το χρονικό σημείο είναι λιγό δύσκολο για μας να παίξουμε το καλύτερο παιχνίδι μας γιατι έχουμε πολλές απουσίες αλλά όλοι θα μας δουν να παλεύουμέ για αυτό 100%. Θα υπάρξει στιγμή που θα είμαστε οι καλύτεροι, όταν επιστρέψουν όλοι. Σήμερα η εμφάνιση μας ήταν παραπάνω από οκ. Δεν είναι σύνηθες για μια ομάδα να το κάνει αυτό, όπως η ομάδα μου σήμερα, μέτα από ένα παιχνίδι μεσοβδόμαδα και όλα αυτά τα προβλήματα. Είμαι εντάξει μ’αυτο και τώρα πρεπει να συνεχίσουμε. »

Για την εμφάνιση του Emre Can στο κέντρο : « Τα πήγε πολύ καλα αλλα αύτο το περίμενα από αυτόν. Αυτή είναι η ποιότητα του. Δεν μπορείς να ξαφνιάζεσαι μετά από ένα καλό του παχνίδι και δεν πρέπει να ξαφνιάζεσαι όταν κάνει ένα μέτριο παιχνίδι, επείδη ακόμα είναι μικρός, αλλά αυτό είναι το επίπεδό του και πρέπει να το δείξει. »

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com