Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Redknapp: «Bullying του Van Dijk στον Sturridge»

Redknapp: «Bullying του Van Dijk στον Sturridge»

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

Με το βραβείο του παίκτη του αγώνα έφυγε από το γήπεδο χθες ο μεταγραφικός στόχος της Liverpool και αμυντικός της Southampton, Virgil Van Dijk. O Ολλανδός ήταν εξαιρετικός για άλλο ένα παιχνίδι, σε βαθμό τέτοιο που ο Jamie Redknapp,στην ανάλυσή του αγώνα, μίλησε περί… bullying του αμυντικού στον προσωπικό του αντίπαλο, Daniel Sturridge.

«Είναι απίθανος. Το λέω κάθε φορά που τον βλέπω. Κάθε φορά και καλύτερος» είπε ο Redknapp. «Ξέρετε πως ήταν απόψε; (σ.σ. χθες) Ήταν σαν να βλέπω έναν μεγάλο άντρα να παίζει με ένα παιδάκι, έτσι όπως έπαιζε τον Daniel Sturridge. Toυ έκανε bullying ολόκληρο το παιχνίδι. Δεν τον άφησε να πάρει ανάσα.»

Η κριτική του παλιού παίκτη των «Reds» για τον Sturridge δεν σταμάτησε εκεί όμως. «Δεν κουνήθηκε καθόλου, δεν είχε καν τις απαραίτητες επαφές στην περιοχή. Ξέρω, μπορεί να σκέφτεται ότι απλώς δεν πήρε τις μπαλιές, αλλά για τους μεγάλους σέντερ φορ δεν έχει σημασία αυτό. Δεν χρειάζονται τις μπαλιές, τις δημιουργούν από μόνοι τους και για μένα o Sturridge δεν έκανε αρκετά.»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com