Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συνέντευξη τύπου του Klopp

Η συνέντευξη τύπου του Klopp

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Όσον αφορά επικείμενες αλλαγές για την Κυριακή : «Ναι θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Ο Adam Lallana επέστρεψε στις προπονήσεις κανονικά την Πέμπτη και θα δούμε πως αντιδρά. Η χθεσινή προπόνηση ήταν έντονη. Ο Firmino επέστρεψε, έχει ακόμη λίγο πόνο αλλά τίποτε σοβαρό.»

Όσον αφορά την πώληση του Sturridge : « Δεν νομίζω πως βγάζει νόημα να πουλήσουμε. Δυστυχώς ο Daniel δεν είναι στην προπόνηση και αυτό είναι πιο άσχημο από τις μετεγγραφές.  Εσείς και οι συνάδελφοι σας βγάζετε ιστορίες και μετά ρωτάτε εμένα. Δεν υπάρχει περίπτωση πώλησης κανενός παίκτη από την πρώτη ομάδα. Προετοιμάζομαι για όλα όσα θα με ρωτήσετε τον Ιανουάριο και θα είναι αστεία σίγουρα.»

Όσον αφορά τη Bournemouth : « Ήταν άτυχη η Bournemouth στο προηγούμενο παιχνίδι. Έπρεπε να πάρουν ένα πέναλτι και για μένα ένα αποτέλεσμα. Και η West Ham έχει πολλή ποιότητα και δεν πρέπει να βλέπουμε τη θέση τους στον πίνακα. Είναι όλα δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να σκέφτομαι μόνο για την Bournemouth και τα έχουν πάει πολύ καλά. Ο Eddie Howe κάνει δουλειά εξαιρετική και είναι μία ομάδα που ξέρει τη δυσκολία του πρωταθλήματος και έχει αυτοπεποίθηση που μπορεί α προκαλέσει προβλήματα σε κάθε ομάδα.»

Όσον αφορά τους πιτσιρικάδες : « Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι διότι όλοι συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα μας. Δεν ξέρω βέβαια σε ποια ηλικία σταματάς να είσαι νέος παίκτης. Στα 22, στα 23 έχουμε πολλούς από αυτούς. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα αλλά στο τέλος θα είναι όλα καλά. Έχουμε απόλυτη πίστη στις δυνατότητες τους.»

Όσον αφορά την εξέλιξη των νέων παικτών : « Μάλλον θα πρέπει και να αγοράζουμε καινούριους παίκτες και να εξελίσοουμε νέους. Η ομάδα της Liverpool το 2020 θα ήταν ωραίο να αποτελείται μόνο από γηγενείς αλλά αυτό θα είναι ωραίο για εκείνους και όχι για τους άλλους. Αλλά είμαστε εδώ για να τους δώσουμε το χρόνο που χρειάζονται.»

Όσον αφορά τη δουλειά με νέους παίκτες : « Αν ένας παίκτης θέλει να δουλέψει και να εξελιχθεί δεν ενδιαφέρομαι ούτε δευτερόλεπτο για την ηλικία του. Είναι όλοι νεότεροι από εμένα!! Έχουμε νεαρή ομάδα δεν συγκρίνω τις ηλικίες.»

Όσον αφορά την απόδοση των νέων παικτών : « Νομίζω είμαστε 100% η καλύτερη ομάδα για αν εξελίσσουμε νέους παίκτες και να γίνουν οι καλύτεροι παίκτες που μπορούν. Στο τέλος πρέπει αν αποδίδουν στο τερέν και όταν θεωρούμε πως είναι έτοιμοι θα τους χρησιμοποιήσουμε αλλά πρέπει και εκείνοι να αποδώσουν.»

Όσον αφορά την άμυνα ως ομαδική λειτουργία : « Δεν ανησύχησα ποτέ ια την αμυντική μας απόδοση. Καταλαβαίνω πως έχετε να γράψετε πράγματα αλλά πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα από λογική σκοπιά. Δε γίνεται να παίζεις ποδόσφαιρο χωρίς να δέχεσαι γκολ. Το να δουλεύουμε περισσότερο μαζί βοηθά ασφαλώς. Δεν αποδίδεται σε ένα παίκτη το ότι έχουμε τρία παιχνίδια χωρίς να δεχτούμε γκολ. Είναι ομαδική δουλειά. Θα ήταν απίθανο αν δούλευε έτσι αλλά είναι οαμδικό άθλημα και κάποιες φορές είσαι άτυχος όπως η Chelsea όταν σκόραρε ο Hendo!!»

Όσον αφορά την ιστορία της Bournemouth :  «Είναι πολύ καλή ομάδα. Ήταν ένα από τα πρώτα παιχνίδια νομίζω στο League Cup ε; Είναι καθαρή φιλοσοφία , καθαρό στυλ. Δεν θα έλεγα πως έχουν τα μεγαλύτερα ονόματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αλλά και πάλι όλοι καλοί παίκτες. Υπάρχει πολλή ποιότητα. Όσον δεν έχουν τραυματισμούς θα έλεγα πως θα τα πάνε καλά.Δεν είναι το μεγαύτερο γήπεδο αλλά είναι ένα ωραίο γήπεδο. Μου αρέσουν ιστορίες σαν αυτές.»

Όσον αφορά  την επιτυχία της Ακαδημίας : «Ο Pep ( σ.σ Lijnders ) είναι ο συνδετικός κρίκος με την ακαδημία και οι ταλαντούχες ομάδες έρχονται εδώ κάθε εβδομάδα. Είναι 5-6 μίλια το Melwood από το Kirkby αλλά είναι οκ και εμπιστεύομαι απόλυτα τους ανθρώπους που δουλεύουν με τα παιδιά.»  

Όσον αφορά τη φόρμα του Origi : « Ήταν έτοιμος για την ειδική στιγμή. Νομίζω όλοι είδατε τη διαφορά. Είναι ακόμη 21 και δεν είχε πολύ αγωνιστικό χρόνο και είχε λίγο ρυθμό. Αλλά δεν σταματά να δουλεύει, δεν γκρινιάζει και ήταν πολύ ωραίο αυτό που είδαμε. Είναι θέμα συγχρονισμού διότι η Sunderland ήταν 1-2 εβδομάδες αφότου ήταν πάλι σε πολύ καλή κατάσταση.»

Όσον αφορά τον Sheji Ojo : « Ο Ojo δεν είναι πλέον τραυματίας αλλά χρειάζεται πολλή προπόνηση, προπόνηση, προπόνηση και παιχνίδια με τη δεύτερη ομάδα.»

Όοσνα φορά το Sturridge : « Δεν θα  αναμειχθεί με τη Bournemouth.» 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com