Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αισιοδοξία για Clyne,Lovren ενόψει ντέρμπι

Αισιοδοξία για Clyne,Lovren ενόψει ντέρμπι

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος 

Η μεγάλη νίκη με ανατροπή στην Ουαλία αποδείχθηκε πύρρειος για τη Liverpool καθώς Lallana, Clyne και Lovren μπήκαν στο απουσιολόγιο και θα μείνουν στο Liverpool για αποθεραπεία κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Ας δούμε όμως τα δεδομένα της κάθε περίπτωσης. Όσον αφορά τον Clyne, ο παίκτης ταλαιπωρείται εδώ και κάποιες βδομάδες από πρόβλημα στο γόνατο και το ιατρικό τιμ εκτιμά πως το εκτεταμένο διάλειμμα θα τον ωφελήσει. Όσον αφορά τον Lovren, o Κροάτης αποκόμισε τραυματισμό στον προσαγωγό στο τέλος του αγώνα με τη Swansea ωστόσο φαίνεται πως ο Klopp θα μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά για το μεγάλο παιχνίδι της 17ης Οκτωβρίου.’

Πιο δύσκολη από όλες φαντάζει η περίπτωση του Adam Lallana. O Άγγλος μέσος ταλαιωρείται επίσης από πρόβλημα στον προσαγωγό και λαμβάνει εντατική θεραπεία κάθε μέρα στο Melwood. To ιατρικό επιτελείο δεν αποκλείει τη συμμετοχή του ωστόσο καθημερινά εξετάζει την πρόοδο που παρουσιάζει και την αντίδραση του στη θεραπεία. Η απόφαση για το αν θα είναι σε θέση να προσφέρει θα ληφθεί λίγες ώρες ή μέρες πριν από το παιχνίδι. Επειδή μιλούμε όμως για περιπτώσεις τραυματισμών πολύ πρόσφατων και για τους τρεις παίκτες όλες οι προβλέψεις εμπεριέχουν το στοιχείου του επισφαλούς.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com