Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Ένιωσα την αγάπη του Anfield»

Mane: «Ένιωσα την αγάπη του Anfield»

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

O Sadio Mane πλην των εξαιρετικών έως τώρα εμφανίσεων του φαίνεται να έχει προσαρμοστεί εξαιρετικά όχι μόνο στην κουλτούρα και το περιβάλλον της Liverpool αλλά και στο τι ζητάει από εκείνον ο Jurgen Klopp. Ένα εξαιρετικό ντεμπούτο και μπροστά στο κοινό των ¨Κόκκινων¨ για τον αφρικανό εξτρέμ, ο οποίος δεν παρέλειψε να μιλήσει για την πρώτη του εμπειρία από το σπίτι της Liverpool.

¨Είμαι ολύ χαρούμενος γιατί είχαμε απίστευτη υποστήριξη. Όλοι ήταν ικανοποιημένοι για αυτό γιατί έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να κερδίσουμε. Ένιωσα την αγάπη. Όταν παίζεις σε ένα γήπεδο σαν και αυτό θέλεις να δώσεις τα πάντα ώστε να κερδίζεις μία στιγμή standing ovation στο τέλος και αυτό προσπαθώ.¨

Έπειτα, ο Σενγαλέζος αναφέρθηκε στις συγκρίσεις που αφορούν το πρόσωπό του και άλλους θρυλικούς παίκτες της ομάδας : ¨Είναι τεράστιο κοπλιμέντο η συγκριση αυτή αλλά είμαι νέος ακόμη και μαθαίνω.  Πρέπει να δώσω τα πάντα για την ομάδα και να προσπαθώ να συνεχίζω να το κάνω. Θα είμαι χαρούμενος αν οι αμυντικοί με φοβούνται γιατί θα το κάνει ευκολότερο για μένα. Γενικά είναι δύσκολο να προσαρμοστείς γρήγορα αλλά με παίκτες σαν τον Daniel, το Roberto ή τον Philippe είναι ευκολότερο και ελπίζω να σκοράρω περισσότερα γκολ για την ομάδα. Είμαι σε καλό δρόμο αλλά η δουλειά άρχισε μόλις υπέγραψα και πρέπει να προσπαθώ κάθε μέρα στην προπόνηση να βελτιώνομαι και να το δείχνω σε κάθε παιχνίδι. Σαν ομάδα χρειάζεται απλά να βλέπουμε κάθε παιχνίδι χωριστά και να δίνουμε τα πάντα σε κάθε παιχνίδι.¨ δήλωσε ο Mane, του οποίου το γκολ κόντρα στην Arsenal αναδείχθηκε και στο καλύτερο του μήνα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com