Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οπαδός της Liverpool το παιδί – θαύμα

Οπαδός της Liverpool το παιδί – θαύμα

Είναι γνωστό ότι η Liverpool έχει »χτίσει» μία μεγάλη βάση υποστηρικτών στη Σκανδιναβία εδώ και κάτι παραπάνω από μία δεκαετία, η οποία φαίνεται πια ότι της ανοίγει και άλλους…δρόμους.

Τελευταίο και πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, ότι ο 15χρονος ανατέλλων αστέρας του ποδοσφαίρου της Νορβηγίας, Martin Odegaard, για τον οποίο τον τελευταίο καιρό μιλά όλη η Ευρώπη και όχι μόνο, δίνοντας συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα Sport Bild, αποκάλεσε τους Reds «ομάδα των ονείρων του»!

Φυσικά αυτό για την ώρα δε λέει πολλά, καθώς όπως και ο ίδιος τόνισε, η απόφαση για το μέλλον του θα βασιστεί σε άλλα κριτήρια και όχι το ποια ομάδα υποστηρίζει, όμως σίγουρα σε περίπτωση που η ομάδα του Brendan Rodgers θελήσει να δείξει στον νεαρό πόσο πολύ μπορεί να βοηθήσει την εξέλιξη του (το έκανε πρόσφατα και με τον Divock Origi) τότε θα ξεκινά από την «πολ ποζίσιον» έναντι των άλλων διεκδικητών της υπογραφής του.

Ο Odegaard είναι μεσοεπιθετικός και αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της Strømsgodset από τις αρχές του 2014, έχοντας φτάσει ήδη τις 23 συμμετοχές στο νορβηγικό πρωτάθλημα και τα πέντε τέρματα!
Μάλιστα τον περασμένο μήνα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του και με την εθνική ανδρών της Νορβηγίας, και έγινε έτσι ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που έχει πάρει μέρος ποτέ σε προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Για τον 15χρονο λέγεται ότι ήδη έχει πάρει μέρος σε προπονήσεις με τις ομάδες Νέων των Bayern Munich και Stuttgart ενώ έχει επισκεφθεί και τις εγκαταστάσεις της Real Madrid.
Πάντως χθες κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες από το Νησί ότι μέσα στη περίοδο των γιορτών αναμένεται να περάσει μία δοκιμαστική περίοδο και με τη Liverpool!

Για την ώρα το μόνο που μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο παρ’όλα αυτά, είναι οι δικές του δηλώσεις:
«Η Liverpool ήταν πάντα ο σύλλογος των ονείρων μου.
Όμως αυτό δε θα επηρεάσει την απόφαση μου όταν θα επιλέξω τη νέα μου ομάδα.
Έχει να κάνει μόνο με το να βρεις την ομάδα που είναι η καλύτερη για εσένα και την ανάπτυξη σου. Και αυτά δεν είναι απαραίτητο ότι θα τα βρω στη Liverpool.
Δεν έχω σκεφτεί σοβαρά για το μέλλον μου ακόμη. Θα τελειώσω τη σεζόν εδώ και ύστερα θα επισκεφθώ έναν αριθμό συλλόγων. Δεν έχω πάρει ακόμη την τελική απόφαση μου.
Φυσικά, είναι κολακευτικό όταν ακούς ότι σε θέλουν μεγάλοι σύλλογοι, όμως δε το σκέφτομαι πολύ συχνά».

Ενώ μετά την ήττα των Merseysiders από τη Real Madrid την περασμένη εβδομάδα, ο Brendan Rodgers θέλησε να απαντήσει σε πολύ γενικές γραμμές για τον Odegaard, λέγοντας:
«Γνωρίζω ότι είναι ένα μεγάλο ταλέντο, σε αυτή την ηλικία των 15 να παίζεις ποδόσφαιρο με την πρώτη ομάδα και σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα είναι εκπληκτικό.
Έχει εξαιρετικές ικανότητες και είναι ένα απίστευτο ταλέντο, όμως δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να πω γι’αυτόν».

Πηγή: www.englishfootball.gr

Συντάκτης: Λεωνίδας Γεωργούλος

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com