Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο χέρι της!

Στο χέρι της!

Η Liverpool έδειξε χαρακτήρα στο Anfield και επικράτησε με 3-2 της Manchester City στο Anfield. Η ομάδα του Brendan Rodgers με νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος στέφεται πρωταθλήτρια Αγγλίας, δίχως να ενδιαφέρεται για τα αποτελέσματα των Citizens και της Chelsea. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο και η Liverpool κατάφερε να πάρει τη νίκη στη μοναδική της καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο. Σκόρερς οι Sterling, Skrtel και Coutinho για τους γηπεδούχους, ενώ ο Silva και το αυτογκόλ του Johnson για τους φιλοξενούμενους.Α’ Ημίχρονο

Η Liverpool μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή. Στο 6ο λεπτό ο Luis Suarez έβγαλε σε θέση βολής τον Raheem Sterling, ο οποίος έβαλε νωρίς μπροστά στο σκορ τους Reds. Λίγα λεπτά αργότερα ο Philippe Coutinho εκτέλεσε το κόρνερ και ο Steven Gerrard με κοντινή κεφαλιά αδυνατεί να πετύχει το δεύτερο γκολ, με τον Joe Hart να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση.

Μετά το πρώτο τέταρτο η City άριχσε να ανεβαίνει στο γήπεδο και να πιέζει για την ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να βρίσκει διαδρόμους. Το γκολ τελικά ήρθε για την Liverpool, όταν ο Gerrard εκτέλεσε το κόρνερ και ο Martin Srktel έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Citizens, γράφοντας το 2-0 στο 26ο λεπτό.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Manuel Pellegrini πίεσε για να μειώσει στο σκορ και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με Fernandinho και Kompany, με τους Sterling και Mingolet να διατηρούν το προβάδισμα για την ομάδα τους.

Β’ Ημίχρονο

Η Manchester City ξεκίνησε εντελώς διαφορετικά στο δεύτερο μέρος και πίεσε υπερβολικά για να πετύχει γκολ και τα κατάφερε στο 57ο λεπτό με τον David Silva. Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Pellegrini πίεσαν ασφυκτικά και η πίεσή τους απέδωσε καρπούς στο 63ο λεπτό όπου το αυτογκόλ του Johnson έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Dzeko και ο Silva χάσανε ακόμα δύο καλές ευκαιρίες για τους Citizens να κάνουν την ολική ανατροπή, αλλά ο Mingolet κράτησε στο παιχνίδι την Liverpool. Στο 78ο λεπτό όμως οι Reds «μίλησαν» ξανά με τον Coutinho. Ο Βραζιλιάνος μέσος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Kompany και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η City πίεσε για την ισοφάρισε με τους παίκτες των Reds να πηγαίνουν με πολύ πάθος σε κάθε φάση. Το γεγονός αυτό κόστισε την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Jordan Henderson για τάκλιν πάνω στον Silva στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Συνθέσεις:

Liverpool: Mignolet, Johnson, Flanagan, Gerrard, Skrtel, Sakho, Henderson, Coutinho (Moses 89’), Sturridge (Allen 66’), Sterling (Lucas 95’), Suarez.

Manchester City: Hart, Zabaleta, Clichy, Fernandinho, Kompany, Demichelis, Jesus Navas (Milner 50’), Yaya Toure (Javi Garcia 19’), Dzeko 68’), Silva, Nasri.

Πηγή: www.englishfootball.gr

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com