Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο νοσοκομείο & σε κρίσιμη κατάσταση ο θρύλος των Reds Alan Hansen

Στο νοσοκομείο & σε κρίσιμη κατάσταση ο θρύλος των Reds Alan Hansen

Ο Alan Hansen, ο 68χρονος θρυλικός κεντρικός αμυντικός της Liverpool και της Εθνικής Σκωτίας, νοσηλεύεται σοβαρά άρρωστος στο νοσοκομείο.

Σε μια ανησυχητική είδηση το βράδυ της Κυριακής, η Liverpool επιβεβαίωσε ότι ο πρώην αρχηγός των κόκκινων νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και είναι σοβαρά άρρωστος.

????Η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:

«Οι σκέψεις και η υποστήριξη όλων στην Liverpool FC είναι με τον θρυλικό πρώην αρχηγό μας Alan Hansen, ο οποίος είναι σοβαρά άρρωστος στο νοσοκομείο…
Ο σύλλογος βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε επαφή με την οικογένεια του Alan για να παράσχει την υποστήριξή μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και οι σκέψεις, οι ευχές και οι ελπίδες μας είναι με τον Alan και όλη την οικογένεια Hansen.
Θα παρέχουμε οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση, καθώς θα την λαμβάνουμε εν ευθέτω χρόνω, και ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειας Hansen αυτή τη στιγμή».

Παρά το γεγονός ότι έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι για τους Reds το 1990, ο Hansen και η σύζυγός του εξακολουθούν να ζουν στο Merseyside και έκαναν το σπίτι τους στο Southport. Μετά από 22 χρόνια παρουσίας στο Match of the Day ως ο κύριος ειδήμων του BBC, ο Hansen αποσύρθηκε από το ρόλο του το 2014.

Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής του ζωής, ήταν ένας απίστευτος αμυντικός – ίσως ο καλύτερος στην ιστορία της Liverpool. Με 16 μεγάλα τρόπαια σε 620 συμμετοχές, βοήθησε να φτάσουν οι Reds στην κορυφή του ποδοσφαίρου.

Παίχτης κλειδί στην άμυνα της Liverpool διαβάζοντας τις επιθέσεις πριν αυτές γίνουν και, μόλις έπαιρνε την μπάλα, διέθετε εξαιρετική ψυχραιμία για να ωθήσει την ομάδα προς τα εμπρός.

Με καταγωγή από το Sauchie της Σκωτίας, ο Hansen εντάχθηκε στους Reds από την Partick Thistle έναντι 100.000 λιρών τον Μάιο του 1977. Μέσα σε ένα χρόνο είχε εξασφαλίσει θέση βασικού δίπλα στον Phil Thompson και οδήγησε τη Liverpool στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου στην πρώτη από τις τρεις φορές που ήταν στην Ομάδα.

Το 1985, ο Hansen ανέλαβε αρχηγός της ομάδας από τον νεοδιορισθέντα μάνατζερ παικτών Kenny Dalglish. Εκείνη την πρώτη χρονιά με το περιβραχιόνιο είδε τους Reds να γίνονται μόλις η τρίτη ομάδα του 20ού αιώνα που κατακτά το νταμπλ του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Αγγλίας.

Παίζοντας με διάφορους παρτενέρ ως κεντρικός αμυντικός, ο Σκωτσέζος διεθνής παρέμεινε καθοριστικός για τη Liverpool και συνέχισε να κυριαρχεί στους αγώνες με το ύψος και το κεφάλι του. Μετά το Hillsborough στάθηκε στο πλευρό των οικογενειών, παρευρέθηκε στις κηδείες και αργότερα υπερασπίστηκε τους οπαδούς όταν κατηγορήθηκαν ψευδώς ότι έφταιγαν για την καταστροφή.

Το 1991 αποσύρθηκε από το παιχνίδι και μόλις ένα χρόνο αργότερα στράφηκε στην τηλεόραση. Καθώς ο Hansen νοσηλεύεται άρρωστος στο νοσοκομείο, ελπίζουμε σε καλή ανάρρωση και ευχόμαστε τα καλύτερα για την οικογένειά του.

Στο νοσοκομείο & σε κρίσιμη κατάσταση ο θρύλος των Reds Alan Hansen
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com