Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent Alexander- Arnold: «Έχω Εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Trent Alexander- Arnold: «Έχω Εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Ο Trent Alexander – Arnold απολαμβάνει ήδη κάποιες ημέρες διακοπών μετά τη λήξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με τους Κόκκινους και πριν την έναρξη του Euro, καθώς βρέθηκε στο Monaco για να παρακολουθήσει τον αγώνα της F1.

Ο 25χρονος αμυντικός της Liverpool έχει γνωρίσει έναν και μόνο έναν manager ως τώρα στην καριέρα του, τον Jurgen Klopp, τον οποίον αποχαιρέτησε με δάκρυα στον τελευταίο αγώνα του στο Anfield ,εναντίον της Wolves.

Με τις αλλαγές να λαμβάνουν όμως χώρα στο τεχνικό επιτελείο των Κόκκινων και με τον Arne Slot να αναλαμβάνει επίσημα τα ηνία, ο Alexander-Arnold, δήλωσε στο Sky Sports πως παραμένει θετικός στην ‘ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς’.

«Ελπίζω ότι θα είναι ομαλή αυτή η μετάβαση, είναι το μόνο στο οποίο πρέπει να ελπίζουμε» δήλωσε. «Εμπιστεύομαι την ομάδα και αυτόν που έχουμε προσλάβει» συνέχισε.

«Ως παίκτης, αυτό που επιζητάς είναι να έχεις εμπιστοσύνη στα ανώτερα κλιμάκια της ιεραρχίας και σε αυτό (στις αλλαγές) που θα φέρουν. Και είμαι σίγουρος ότι η μετάβαση θα είναι ομαλή».

Ο Alexander – Arnold θα δώσει το παρόν αργότερο στην προετοιμασία των Κόκκινων, λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική Αγγλίας και αναπόφευκτα θα πρέπει να βρει την ισορροπία μεταξύ της ανεμελιάς των διακοπών και της προσωπικής του προετοιμασίας για τη συνάντηση με το νέο τεχνικό επιτελείο.

Δεν είναι ο μόνος παίκτης των Κόκκινων που αναφέρθηκε στη λέξη ‘εμπιστοσύνη’ αφού είχε προηγηθεί μεταξύ άλλων και ο Virgil van Dijk.
«Δεν είναι μόνον η αλλαγή του manager, αλλά και οι αλλαγές σε πολλά τμήματα μέσα στην ομάδα, αφού πολλά μέλη του τεχνικού επιτελείου φεύγουν με συνέπεια να βρισκόμαστε σε εκείνο το στάδιο, όπου πρέπει να εμπιστευτούμε την ομάδα για το σχέδιο που έχει και τον δρόμο που θα πάρουμε. Θα δούμε πάντως πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στην περίοδο προετοιμασίας» συνέχισε.

«Η αλλαγή μπορεί να φαίνεται τρομακτική σε κάποιες περιπτώσεις, γιατί αντιμετωπίζεις το άγνωστο και το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις, είναι να εμπιστευτείς την ομάδα. Όταν επιστρέψουμε στην ομάδα για την περίοδο προετοιμασίας, θα ανακαλύψουμε πως θα μας φανεί η κατάσταση» ολοκλήρωσε.

Trent Alexander- Arnold: «Έχω Εμπιστοσύνη στην ομάδα»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com