Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο στόχαστρο της Liverpool ο Crysencio Summerville

Στο στόχαστρο της Liverpool ο Crysencio Summerville

Ο 21 χρονών Ολλανδός επιθετικός της Leeds Unted Crysencio Summerville, διεθνής με την Εθνική U21 της χώρας του, είχε μια θαυμάσια χρονιά στην Championship, πετυχαίνοντας 20 τέρματα με την ομάδα του Daniel Farke και βοηθώντας την έτσι να κυνηγήσει την άνοδο στην Premier League.

Τελικά η Leeds United την Κυριακή 26/5/20024 δεν τα κατάφερε χάνοντας στον τελικό των play offs από την Southampton με 0-1 και αυτό καθιστά πιο εύκολο το έργο των Κόκκινων, αν θέλουν να κινηθούν σοβαρά για την υπογραφή του Summerville. Έχοντας αυτό υπόψη, θα πρέπει να κατανοήσουμε πως οι Κόκκινοι δεν θα κινηθούν μάλλον για την απόκτηση του Anthony Gordon της Newcastle και πρώην Evertonian.

Θεωρείται πως ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς όσο αφορά τους επικείμενους μεταγραφικούς στόχους των Κόκκινων έχει πραγματοποιηθεί ήδη- ώστε να διευκολυνθεί το έργο του Arne Slot, με τον Richard Hughes να έχει ‘οριοθετήσει’ ένα στενό κύκλο συνεργασίας με τους Dave Fallows- chief scout των Κόκκινων, Barry Hunter- παρομοίως και Will Spearman, για τον οποίο δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, αρκεί να ελέγξετε τη βάση δεδομένων του liverpool.gr.

Σύμφωνα με πηγές του Anfield, οι τομείς της ομάδας των Κόκκινων που χρειάζονται ενίσχυση είναι αυτοί της άμυνας, με την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού να κρίνεται απαραίτητη, αλλά και ενός επιθετικού ή μεσοεπιθετικού με έφεση στη δημιουργία από τα άκρα.

Αναμένεται μάλιστα η προσοχή της Liverpool να μην είναι εστιασμένη μόνο στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης αλλά και στη Νότια Αμερική, με τον Hunter να έχει ταξιδέψει πρόσφατα στη Βραζιλία ώστε να ιχνηλατήσει και να προσδιορίσει τις προοπτικές των κορυφαίων ταλέντων της χώρας αυτής.

Τις προηγούμενες εβδομάδες έγινε γνωστό πως η Liverpool ενδιαφερόταν για την απόκτηση του Anthony Gordon αλλά και του κεντρικού αμυντικού της Leverkusen Jonathan Tah, ο οποίος είχε επίσης μια εκπληκτική χρονιά με την ομάδα του. Φαίνεται όμως προς το παρόν ότι οι Κόκκινοι ‘παγώνουν’ το ενδιαφέρον τους για τους προαναφερθέντες.

Η ομάδα έρευνας και ανάλυσης των Κόκκινων εκτιμά ιδιαίτερα τις δυνατότητες και την προοπτική του Anthony Gordon, αλλά οι υπεύθυνοι της πιθανής διαπραγμάτευσης θεωρούν πως η απόκτηση του από την Newcastle δεν θα αποβεί μόνο ιδιαίτερα δαπανηρή, αφού ο παίκτης πέτυχε πέρυσι 21 τέρματα με τις Καρακάξες και επιπλέον έχει συμπεριληφθεί στην ομάδα της Εθνικής Αγγλίας για το Euro, αλλά και εξαιρετικά δύσκολη.

Οπότε ο Summerville δείχνει περισσότερο δελεαστικός στόχος και αρκετά προσαρμόσιμος στα σχέδια του Slot, αφού αν και με έφεση στο δεξιό του πόδι, δεν δείχνει να έχει πρόβλημα να παίξει και από τα αριστερά- ειδικά στην περίπτωση που παραχωρηθεί ο Diaz και θα πρέπει να τονίσουμε εδώ ότι αυτό το χαρακτηριστικό του παίκτη δεν αφήνει καθόλου αδιάφορη την Liverpool, όπως δεν την άφησε και παλιότερα κατά καιρούς.

Όσο αφορά σε θέματα προϋπολογισμού, ο Slot φαίνεται μετά τον ‘γάμο’ του με τους Κόκκινους να παίρνει μια ‘καλή προίκα’, ότι δεν δαπανήθηκε δηλαδή για την απόκτηση του Caicedo.

Τέλος στο θέμα του κεντρικού αμυντικού, εκτός του Tah της Leverkusen ως πιθανοί στόχοι των Κόκκινων αναφέρονται οι Willian Pacho της Eintracht Frankfurt και για άλλο ένα καλοκαίρι ο Levi Colwill της Chelsea.

Στο στόχαστρο της Liverpool ο Crysencio Summerville
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com