Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρον της Liverpool για τον αμυντικό μέσο της Porto Alan Varela

Ενδιαφέρον της Liverpool για τον αμυντικό μέσο της Porto Alan Varela

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Αργεντινή, η Liverpool ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό διεθνή αμυντικό μέσο της Porto, Alan Varela.

Η Liverpool δεν γνωρίζει ακόμη ποιος θα είναι ο προπονητής της την επόμενη σεζόν, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον σύλλογο να συνδέεται ήδη με την υπογραφή νέων παικτών.

Όπως ανέφερε ο Luis Fregossi στο Χ: «Η LFC ξεκίνησε επίσημες συνομιλίες με την FC Porto για τον Alan Varela. Οι Κόκκινοι είναι η ομάδα που βρίσκεται πιο κοντά στην απόκτηση του πρώην μέσου της Boca. Η Boca θα λάβει το 20% της πώλησης που θα γίνει σίγουρα τον Ιούνιο».

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος βλέπει ξεκάθαρα ισχυρούς δεσμούς μεταξύ του αμυντικού μέσου και μιας μετακίνησης στο Merseyside, κάτι που ενδιαφέρει προσωπικά τον δημοσιογράφο δεδομένης της εθνικότητας του παίκτη.

Ο Alan Varela πιθανότατα δεν θα είναι ένα όνομα γνωστό σε πολλούς από τους Red fans, αλλά δεδομένης της παρουσίας του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, ίσως θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας αυτούς τους συνδέσμους.

Ο Luis Diaz και ο Darwin Nunez είναι τα καλύτερα παραδείγματα για το πώς ένα ταξίδι στην Ευρώπη μπορεί να αποδειχθεί επιτυχημένο και ο διεθνής κάτω των 23 ετών θα μπορούσε ίσως επίσης να βαδίσει σε έναν δημοφιλή δρόμο μέσο του Anfield.

Με 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, δύο γκολ και τρεις ασίστ είναι μια αξιοπρεπής απόδοση για μια παρθενική σεζόν στην Ευρώπη – ειδικά για έναν αμυντικογενή παίκτη.

Έχοντας υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2028, όμως, όποιος και αν είναι ο νέος προπονητής των Reds, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσει ένα σημαντικό μέρος του μεταγραφικού του προϋπολογισμού για τον 22χρονο.

Είναι δύσκολο να δούμε πώς μπορεί η Liverpool να συνδεθεί με οποιονδήποτε παίκτη δεδομένης της αβεβαιότητας σχετικά με το ποιος θα είναι υπεύθυνος για τις ποδοσφαιρικές αποφάσεις, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα όνομα που θα πρέπει να παρακολουθήσουμε το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ενδιαφέρον της Liverpool για τον αμυντικό μέσο της Porto Alan Varela
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com