Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στον στόχαστρο των οπαδών της Liverpool βρέθηκε και πάλι ο Cody Gakpo

Στον στόχαστρο των οπαδών της Liverpool βρέθηκε και πάλι ο Cody Gakpo

Μπορεί η Liverpool να πήρε τρεις σημαντικούς βαθμούς απέναντι στην Brighton την Κυριακή, αλλά το κοινό της δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου από τον Cody Gakpo.

Οι Κόκκινοι έκαναν ακόμη μια ανατροπή του σκορ για φέτος και νίκησαν τους «Γλάρους» με 2-1, με τους Luis Diaz και Μο Salah να σκοράρουν μετά το αρχικό σοκ με το γκολ του Danny Welbeck στο 2′.

Ήταν ένα νευρικό απόγευμα για τους οπαδούς της ομάδας του Jurgen Klopp και γρήγορα απογοητεύτηκαν μετά την είσοδο του Gody Gakpo στο παιχνίδι. Ο επιθετικός μπήκε στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας και δεν έδειξε τίποτα από την ορμητικότητα που αναμενόταν από αυτόν.

Οι οπαδοί κατέφυγαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επικρίνουν τον Ολλανδό για την έλλειψη ηθικής αξίας στα τελευταία στάδια του αγώνα, καθώς η Liverpool προσπαθούσε να κρατήσει το ισχνό προβάδισμά της.

Ένας έγραψε στο Χ (Twitter): «Σίγουρα ο Gakpo πρέπει να πωληθεί αυτό το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Michael Edwards ή ο Richard Hughes να βλέπουν αυτόν τον τύπο να τρέχει μετά την αλλαγή του και να σκέφτονται ότι έχει μακροπρόθεσμο μέλλον σε αυτόν τον σύλλογο».

Ένας άλλος έγραψε: «Ο Gakpo χρησιμοποιεί τα παιχνίδια μας ως εβδομαδιαίο περίπατο», ενώ ένας άλλος είπε ότι έμοιαζε σαν να «τρέχει εδώ και ένα μήνα».

Κάποιος μάλιστα αστειευόμενος ρώτησε αν ο Fernando Torres είναι ακόμα κοντά για να πάρει τη θέση του, αφού ο Ισπανός έπαιξε σε φιλανθρωπικό αγώνα στο Anfield την περασμένη εβδομάδα.

Σίγουρα όχι καλές ειδήσεις για το νεαρό διεθνή Ολλανδό επιθετικό…

Στον στόχαστρο των οπαδών της Liverpool βρέθηκε και πάλι ο Cody Gakpo
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com